To je to što me zanima!

Titan stiže u pomoć! Kahn od iduće sezone direktor Bayerna

Tektonske promjene priprema Bayern za iduću sezonu. Na mjestu izvršnog direktora Bavaraca Karla Heinza Rummeniggea naslijedit će legendarni njemački golman Oliver Kahn
Vidi originalni članak

Bivši reprezentativni vratar Oliver Kahn (49) naslijedit će Karla Heinza Rummeniggea na mjestu izvršnog direktora Bayerna, potvrdio je u utorak predsjednik kluba Uli Hoeness.

Rummenigge je izvršni direktor Bayerna od 2002. i na toj funkciji će ostati do isteka ugovora, odnosno do kraja 2021. godine, a nakon toga njegovo mjesto preuzet će Oliver Kahn, koji je bio vratar bavarskog kluba od 1994. do 2008., kada je i okončao igračku karijeru.

Kahn je sa Bayernom osvojio osam naslova u Bundesligi i jedan u Ligi prvaka. Sedam puta bio je izabran za najboljeg vratara Bundeslige, te je bio najbolji igrač SP 2002., kada je u finalu Njemačka izgubila od Brazila sa 0-2. Za njemačku reprezentaciju skupio je 86 nastupa. Nakon igračke karijere bio je televizijski komentator, a stekao je iskustva i u poslovnim krugovima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nijetebriga 16.04.2019.

    Nije nova vijest..Da ce O.K. na mjesto K.H.R. je najavljeno za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji..

  • sena2 16.04.2019.

    Bravo!Odlican potez najuredjenijeg kluba na svijetu

  • dirk_nowitzki89 16.04.2019.

    Po meni najveci golman ove ere. Nije ima sricu da brani u realu ili barceloni, ali je zato bayern i njemacku cinia trostruko jacima nego sta su to zapravo bili. Velikan i velika faca

Komentiraj...
Vidi sve komentare