To je to što me zanima!

Tite opljačkan tijekom šetnje u Brazilu: Pljačkaš mu je zamjerio i poraz od Hrvatske na SP-u

Bivši izbornik Brazila nije miljenik nacije nakon što je ispao sa Svjetskog prvenstva u Katru. Na Badnje jutro odlučio je prošetati u Rio de Janeiru, ali ga je nepoznati počinitelj opljačkao
Vidi originalni članak

Bivši brazilski izbornik Tite (61) napustio je klupu reprezentacije nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a u Katru. Seleçao, u vodstvu Titea, došao je na SP s visokim ambicijama i željama da osvoje ukupno šesti naslov svjetskog prvaka.

Tite se nakon Svjetskog prvenstva vratio u Rio de Janeiro, a tamo je opljačkan nakon što je otišao u jutarnju šetnju oko 6 sati. Nepoznati počinitelj navodno je Titeu ukrao lanac, a kritizirao je i njegove trenerske sposobnosti.

NE FALI MU IZBORA... Brazil nakon Hrvatske ide po veliko pojačanje: Žele dovesti Mourinha na poziciju izbornika ŠTO JE OVO?! Brazilski nogometaš tetovirao Neymara na leđa, on poludio: Evo ti novac, odmah me makni!

Nakon više od šest godina obnašanja izborničkih dužnosti Tite je podnio ostavku. Mnogi Brazilci zamjeraju bivšem izborniku što nije osvojio nijedan trofej s reprezentacijom.

Prije četiri godine morao se povući s obitelji u izolaciju nakon ispadanja sa SP-a u Rusiji od Belgije, a njegovo razdoblje na klupi Brazila očito će se vječito pamtiti kao neuspješnim.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 24.12.2022.

    Druže Tite naše bijelo cvijeće, brazilski ti dragovoljci zaboravit neće

  • dylan 24.12.2022.

    Iskeno Brazilci pojedinačno ali ne kao repka su svemirski brod za nas  .Repke imaju 10 do 15 -st  tekmi godišnje  da je na SP bio klub iz druge Engleske lige bili bi u finalu bez hebenti  pa oni imaju  tri tekme tjedno usput Italija i Njemačka su osvojila  SP kada su u repki bili igrali 9 igrača iz jedng kluba

  • Palmanova 24.12.2022.

    nek dodje trenirat Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare