To je to što me zanima!

Titula hrvatskog prvaka važnija od europske krune

U subotu vaterpolisti Mladosti i Juga počinju seriju za prvaka Hrvatske na tri pobjede. Dubrovčani tvrde da im je taj trofej važniji od europskog
Vidi originalni članak

U europskom vaterpolu vjerojatno ne postoji jači dvoboj od ovoga, koji će dati novoga hrvatskog prvaka. Jug CO i Mladost u subotu (20 sati) počinju seriju na tri dobivene utakmice, a hrvatski finale dugo nije bio ovako neizvjesan.
- Šanse su nam podjednake. Ipak, mi smo svjesni svoje snage, uz velik respekt prema Mladosti. Oni su nakon mnogo godina pronašli momčad koja ima odličnu atmosferu i bit će ih teško pobijediti - rekao je jugaš Miho Bošković.
Dobra vijest za Dubrovčane povratak je Markovića i Mara Jokovića, koji su posljednjih godina među nositeljima svih uspjeha dubrovačkoga kluba.
Unatoč tome što ih za dva tjedna očekuje Final Four Eurolige, jugaši tvrde da će u ovoj finalnoj seriji dati maksimum jer je hrvatski tron važniji od europskog.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • john88 08.05.2009.

    JAX, a meni je dojadio vidjeti kako Hajduk i Dinamo se bore za naslov.....Kada ćemo imati jaku ligu barem kao Njemačka? Znam kada! Sanader je rekao da će nam biti divno kada budemo bili u EU hehe

  • JAX 08.05.2009.

    dosadilo mi je sto se stalno jug i mladost bore za naslov a di su sibenik, primorje, mornar, jadran, posk

  • chevaper 08.05.2009.

    JUG JE NASH SAMO NASH JUG JE NASH SAMO NAS A JA PONOSAN JUGAAAAAAAAAAAAAAAAS

Komentiraj...
Vidi sve komentare