To je to što me zanima!

Spektakl i fešta u zadnjem kolu za naslov: Juniori Dinama igraju protiv Osijeka na Maksimiru!

Bad Blue Boysi najavili su dolazak na odlučujuću utakmicu juniorskog prvenstva između Dinama i Osijeka. Stoga je zagrebački klub prebacio utakmicu s pomoćnog terena Luka Modrić na stadion Maksimir
Vidi originalni članak

Odlučujuća utakmica Prve NL juniori između Dinama i Osijeka igrat će se na Maksimiru (subota, 11 sati), objavio je zagrebački klub. 

Upravo su Osječani učinili veliku uslugu 'modrima', pobijedivši Hajduk u 29. kolu preokretom od 2-1. Dinamo tako uoči zadnjeg kola ima dva boda prednosti u odnosu na 'bile tiće', a odlučujuću utakmicu neće igrati na jednom od pomoćnih terena nazvanom po Luki Modriću, kao što je prvotno planirano.

Naime, Bad Blue Boysi najavili su svoj dolazak na utakmicu, stoga je zagrebački klub odlučio prebaciti utakmicu na glavni stadion.

Seniorima završila sezona

Podsjetimo, seniorska momčad proslavila je titulu prvaka na Maksimiru u nedjelju, završila je HNL sezona, stoga glavni teren stoji na raspolaganju i juniorima.

VELIKA VOLJA Mladi dinamovac odbio otići na ljetni odmor: Želi nastupiti za juniore u borbi za naslov prvaka I HAJDUK POBIJEDIO Nastavlja se dramatična bitka za titulu: Juniori Dinama gubili od Gorice pa preokrenuli...

Trener juniora Dinama, Ivan Senzen, na raspolaganju će imati Frana Topića (18), koji je član seniorske momčadi. Odigrano je posljednje kolo HNL-a i seniori su dobili slobodan dan u subotu, ali Topić je sam izrazio želju da konkurira za utakmicu, iako je igrao od prve minute protiv Gorice.

Senzen će na raspolaganju imati i Luku Vrbančića Luku Lukanića,  koji su isto konkurirali za nastup protiv Gorice za seniore Dinama. Utakmica će se igrati u subotu u 11 sati na terenu Luka Modrić. Hajduk će igrati protiv zadnjeplasiranog Inkera.

U prodaju su puštene ulaznice za tribinu sjever dolje i zapad dolje. Cijena ulaznica je jedan euro. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dadooštri 01.06.2023.

    Ja sam pital jel bude tekma negdje na tv,oni me obrišu,haha!

  • NIKE 01.06.2023.

    Koje će to komplekse napucati Dinamo sljedećim splickim generacijama.

  • Daimos 01.06.2023.

    Treba proslaviti i tu zadnju fritulicu. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare