Obavijesti

Sport

Komentari 277

Osijek u drami srušio Hajduk i pogurao Dinamo prema tituli! Nakon utakmice su frcale iskre

Osijek u drami srušio Hajduk i pogurao Dinamo prema tituli! Nakon utakmice su frcale iskre

Pobjeda u Osijeku za Hajduk je značila za prvo mjesto, ali nakon što su rano poveli, nisu uspjeli zadržati vodstvo do kraja. Preokrenuli su susret domaći nogometaši u posljednjih par minuta utakmice

Imali su mladi nogometaši Hajduka vodstvo od 1-0 i priliku da posljednje kolo dočekaju na prvom mjestu, ali su sve prokockali u Osijeku gdje su ih domaćini pobijedili s 2-1 (0-1). Bio je to preokret u smiraj susreta kojim je Dinamo ostao na prvom mjestu i sad u posljednjem kolu imaju sve u svojim rukama što se tiče titule. 

Valja istaknuti kako Osječani ove sezone kod kuće nisu izgubili utakmicu, već imaju 10 pobjeda i četiri remija, a upravo oni u zadnjem kolu odlaze u goste kod Dinama. U prvom ih poluvremenu 'nije bilo', a 'bili' su iskoristili prvu šansu u sedmoj minuti i poveli preko Roka Brajkovića te se rezultat do poluvremena nije mijenjao. 

U nastavku su se probudili domaći i bili mnogo opasniji po gol Borne Buljana, a na kraju su preko Marina Prekodravca izjednačili u 86. minuti nakon što se odlično snašao u šesnaestercu, a u drugoj minuti sudačke nadoknade je Matej Lugarić ostavio sva tri boda na Gradskom vrtu. Nakon utakmice imali su još nešto za 'riješiti' nogometaši obje momčadi te su se porječkali ispred klupa, ali ubrzo su krenuli put svlačionica.

Osječani će biti 'krojači' sudbine prvaka juniorske lige jer Hajduk gostuje kod posljednjeplasiranog Inkera te je gotovo sigurno da će slaviti u Zaprešiću. Dinamo ima dva boda prednosti, ali o plasmanu odlučuje međusobni omjer pa 'modrima' svakako treba pobjeda na Maksimiru. 'Bili' su u Zagrebu slavili 2-1, dok je na Poljudu u derbiju bilo 1-1. Utakmice posljednjeg kola na rasporedu su u subotu, 3. lipnja od 11 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva NL juniori 11.00 , Gradski vrt
Osijek
86' Prekodravac, 90'+2' Lugarić
2 : 1
Hajduk
7' Brajković
Sortiranje događaja
KRAJ

Osječani su vrlo vjerojatno uništili snove Hajduka o juniorskoj tituli. 'Bili' su i dalje na drugom mjestu ljestvice, a nakon posljednjeg zvižduka sutkinje 'zagužvalo' je ispred klupa gdje su se zakačili mladi nogometaši.

90'+2' GOL OSIJEK 2-1

Kakav šok! Lugarić se izborio za poziciju i zabio te ostavio Hajduk na drugom mjestu ljestvice!

90'+1'

Nogometaši Osijeka odlučili su minutu zadržavati kod izvođenja auta pa su za to dobili kartone. 

90' NADOKNADA

Zaprijetio je Žeravica udarcem s 20 metara od gola, ali otišlo je to pokraj mreže. Igrat će se još tri minute nadoknade.

88'

Novi žuti karton u redovima Osijeka, ali i nova prilika za Hajduk da zaprijeti s 30 metara od gola. Loptu je uzeo Capac, dao loptu za Hrgovića koji je izborio korner.

Komentari 277