To je to što me zanima!

Titula sve bliže Cityju: 'Crveni vragovi' uzeli tek bod kod WBA

Manchester United je sve dalje od željenog naslova prvaka Premiershipa. Na gostovanju kod bivšeg kluba našeg Slavena Bilića uzeli su tek bod (1-1), a gradski rival im sve više bježi na tablici
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda u 24. su kolu engleskog prvenstva još jednom kiksali protiv momčadi iz zone ispadanja odigravši na gostovanju kod West Bromwich Albiona 1-1 (1-1).

Domaćin je poveo na samom otvaranju utakmice golom Diagnea (2) koji je nadskočio Lindelofa pred gostujućim golom, a poravnao je Bruno Fernandes (44) izvrsnim volejem na isteku prvog dijela.

U nastavku se rezultat nije mijenjao. Pokušavali su gosti doći do prijeko potrebnih bodova kako bi se približili gradskom rivalu Manchester Cityju u borbi za titulu Premiershipa jer iako ima još dosta do kraja, City je stvorio osjetnu prednost, a ima i utakmicu manje.

Sada drugi Manchester United ima 46 bodova, kao i treći Leicester City, dok mu vodeći Manchester City bježi sedam bodova uz utakmicu manje. WBA je ostao 19. sa 13 bodova, dva manje od 18. Fulhama, a dva više od posljednjeg Sheffield Uniteda, dok mu 17. Newcastle United, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak bježi čak 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 14.02.2021.

    Netko je ovu ekipu smatrao pretendentom za naslov ?? Hahahahahha. To je cirkus od ekipe, isti su kao i PSG.

  • danko1471991 14.02.2021.

    Zadnja dva prvenstva živa dosada, proslo Liverpool protutnjao a sada City, Seria A najzanimljivija ove sezone jer 5 klubova unutar par bodova na vrhu...

  • nap 14.02.2021.

    city je prije 20 godina bio nista zadnjih 5 6 godina su jaki,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare