To je to što me zanima!

"Tko bude bolje potezao, dobit će hrvatski derbi"

Ivan Ljubičić i Mario Ančić igrat će u petak za finale trećeg izdanja PBZ Zagreb Indoorsa. Bit će to njihov peti službeni susret na Touru
Vidi originalni članak

Naš meč je najbolja stvar za turnir. Šteta samo što nije u finalu, ali bit će to finale prije finala. Dugo nisam igrao protiv Ljube, bit će zabavno, najavio je hrvatski derbi Mario Ančić nakon što je 6-3, 3-6, 6-3 pobijedio Nizozemca Haasea u četvrtfinalu Zagreb Indoorsa.
Djevojke su ponovno vrištale, pojedini su zaštitari imali problema sa lovcima na autograme.
- Očekujem punu dvoranu, vjerujem da će to biti spektakl. Pa neka bolji pobijedi, rekao je Ančić.
Ivan Ljubičić je 6-2, 6-7 (5), 6-3 pobijedio Rusa Gabašvilija.
- Nisam pjevao kao dan ranije, ali zato jer muzika nije bila dobra, našalio se Ljubo i nastavio:
- Onaj tko iskoristi minimalne šanse, otići će u finale. Odlučit će dvije ili tri lopte. Nadam se da ću to biti ja, rekao je 25. tenisač svijeta, zadovoljan četvrtfinim mečem.
- Dosta sam trenirao protiv Gabašvilija u Australiji, tako da ga poznajem. Čudan igrač, eksplozivan. No, uspio sam ga smiriti, rekao je Ljubičić koji je sezonu otvorio polufinalom u Dohi.
Splićanin je imao težak posao protiv Nizozemca Haasea.
- Dobro su ga skinuli Ljubo i Čilić. Sjajan je, pokazao je da je jedan od najtalentiranijih mladih tenisača na Touru. Dok sam ja prošle godine ležao u krevetu, on je eksplodirao, zaključio je Mario Ančić koji više nema problema sa ozljedom trbušnog zida.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ziba 28.02.2008.

    BILO BI BOLJE DA SMO GLEDALI U FINALU ANČIČA U LJUBIČIČA

Komentiraj...
Vidi sve komentare