To je to što me zanima!

Tko će kome... Gavranović je provocirao, Pavičić nije slavio

Gavranović je u Rijeci proveo tri sezone i zabio 25 golova, ali nisu mu navijači oprostili odlazak u Dinamo. On je s guštom proslavio gol bivšem klubu, za razliku od samozatajnog Domagoja Pavičića
Vidi originalni članak

Derbi Rijeke i Dinama (4-1) u odgođenoj utakmici 23. kola na Rujevici ovu srijedu obilježili su, u moru detalja, i golovi igrača koji su ne tako davno nosili dres suparničkog kluba.

KEK: PAMETNO SMO PRIČEKALI Cvitanović: Ovakve situacije su se već događale... Boli nas ovo

Mario Gavranović još je u prvom dijelu sezone igrao za Rijeku i dugo vremena koketirao s transferom u Dinamo. Zbog toga ga navijači nisu voljeli, a on im je pri prvom dolasku na Rujevicu otkako više ne igra za branitelja naslova, pokazao što misli o svemu.

SPAVA ZIMSKI SAN Što se događa s Livakovićem?! Počeo je kiksati iz kola u kolo...

Kad je u 16. minuti zabio za vodstvo Dinama na asisteciju Danija Olma, proslavio je gol uklizavši pred zapadnu tribinu i gestikuliravši rukama na ušima u stilu "da vas čujem". Odgovorio je tako na zvižduke koje su mu iz Armade slali pri svakom dodiru s loptom.

>>> Gavranovićev gol pogledajte OVDJE.

Sasvim drugačiji pristup imao je Domagoj Pavičić, veznjak Rijeke kojega su prošlo ljeto iz Maksimira posudili Rijeci, a onda je ove zime i službeno postao igrač momčadi Matjaža Keka.

VIDEO Rijeka napunila mrežu Dinama! Brazilac Heber zabio je dvaput

Lijepo je Domagoj zabio u 48. minuti na dodavanje Srđana Grahovca. Bio mu je to prvijenac za Rijeku u prvenstvenoj utakmici, no nije ga proslavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

>>> Pavičićev gol pogledajte OVDJE.

DINAMOVCI UTUČENI Ademi: Igrao sam kao pi*kica; Bradarić: Da, mi imamo muda

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Glas razuma13 08.03.2018.

    Kultura na nivou...jad i bjeda od covjeka i onda kad ce ga opet izvizdat bit ce to rijecki huligani i klub ce placat kazne i svasta nesto....a ovu nakazu od igraca nece nitko kaznit za provokacije....

  • The_Man 07.03.2018.

    Mislio da ce bit 5-0 a na kraju 4-1

  • Marko th 07.03.2018.

    dokazo je kakav je čovijek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare