To je to što me zanima!

Tko će na Rijeku? Ćorić u igri, vraća se Soudani, tu je i Perić

Moro, Gojak, Benković, Doumbia, Lešković... Dinamo imao problema s ozljedama pa će trener Nikola Jurčević morati kombinirati s onim što ima. Tko će zaigrati u prvih 11 protiv Rijeke u polufinalu Kupa?
Vidi originalni članak

Dinamo je sinoć odigrao utakmicu za zaborav na gostovanju kod Intera. Nikola Jurčević na Maksimir se vratio s bodom iz susreta koja je završio 0-0. Iako su 'modri' u debiju novog trenera lako svladali Rudeš, sinoć su ipak puno puta pokazali nedostatke i slabosti. A to su da je Dinamo vrlo neuigrana momčad, koja uvelike ovisi o pojedincima.

A što onda kada njih nema? Kada je ozlijeđeno pet igrača od kojih bi četvorica konkurirala za prvi sastav da su zdravi, a na Maksimir u idućem kolu stiže Kekova Rijeka? Nikola Moro ozlijedio je ligament koljena na utakmici U21 reprezentacije, njega je sinoć u Zaprešiću zamijenio Amer Gojak, koji je nakon sat vremena igre izašao šepajući.

Tongo Doumbia pauzirao je zbog crvenog kartona protiv Rudeša i vraća se u sastav, a otprije nema Filipa Benkovića i Marka Leškovića. S takvim nedostacima Jurčević dočekuje Rijeku u polufinalu Kupa u kojem se igra samo jedna utakmica. Dakle, situacija je biti ili ne biti. Pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da jer Rijeka u odličnoj formi i da u zadnjih pet utakmica ne zna za poraz.

Jurčević bi stoga u prvih 11 morao gurnuti povratnika u momčad Soudanija na desno krilo što znači da će Izet Hajrović preseliti na drugu stranu. U takvim okolnostima nema mjesta za Danija Olma na strani što ga gura u sredinu iza Marija Gavranovića.

U prvih 11 trebao bi ući i Ante Ćorić, koji je ozljedama suigrača ponovno iskočio u prvi plan, a uz njega bi veznu liniju trebao upotpuniti kapetan Arijan Ademi.

U nedostatku stopera priliku će dobiti Perić, koji bi trebao činiti stoperski tandem s Rrahmanijem dok će po bokovima ordinirati Sosa i Stojanović. Na golu je Livaković. Na terenu bi to izgledalo ovako.

Ostaje vidjeti za koju opciju će se odlučiti trener Dinama, no valja naglasiti da je Rijeka posljednji put na Maksimiru slavila 2010. godine, ali je prošle godine pobijedila u finalu Kupa u Varaždinu 3-1.

Dva gola tada je zabio Mario Gavranović koji je sada - igrač Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Exterminator 02.04.2018.

    Će bolan Hajrović da igra ili ne ?

  • Exterminator 02.04.2018.

    Dinamo će popit od Rijeke ponovno jedno 3 do 4 komada i to je to

  • Aksil 02.04.2018.

    Počeli je alibi kmečanje jer je puštanje Rijeci već dogovoreno...gazda će pogurati filijalu jer mu je matica zapala u blato.....ajmooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare