To je to što me zanima!

'Ko ih šiša kad mu paze samo na šut! Šišijeve naj asistencije

Šiši ili kako ga zovu Amerikanci, Homie, nije samo ubojiti strijelac i skakač. Dario Šarić je i sjajan razigravač, a NBA je izbacio kompilaciju njegovih najboljih asistencija ove sezone. Uživajte!
Vidi originalni članak

Dario Šarić jednu je ruku stavio na nagradu za rookieja godine i pravo bi se čudo trebalo dogoditi da mu netko uzme titulu najboljeg novaka u NBA ligi.

Pohvale za nevjerojatnog Darija stižu sa svih strana. 

- Ja sam se dugo mučio u svojoj prvoj sezoni. Dario igra puno bolje nego što sam ja igrao tada - rekao je Dirk Nowitzki, jedan od najboljih krilnih centara svih vremena i tek šesti igrač koji je prešao magičnu granicu od 30.000 koševa u NBA ligi.

Šarić je vodio 76erse do pobjede protiv Bostona zabivši 23 poena uz šest skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte, a utakmica protiv Celticsa bila je 19. u nizu u kojoj je sjajni hrvatski igrač zabio dvoznamenkasti broj koševa.

No Šiši ili kako ga zovu Amerikanci, Homie, nije samo ubojiti strijelac i skakač. Dario je i sjajan razigravač i odlično barata s loptom, a NBA je izbacio kompilaciju njegovih najboljih asistencija u dresu Philadelphia 76-ersa ove sezone. Uživajte!

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nokia010 20.03.2017.

    Samo 4 asistencije? Malo je to!

  • 20.03.2017.

    odlično igra šteta što neće igrat u play offu dogodine od 76ersa očekujem top 5 na istoku odlična mlada ekipa

  • gilty 20.03.2017.

    šiš šiš šiša lava miš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare