To je to što me zanima!

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
Vidi originalni članak

Remi u derbiju ne odgovara ni Hajduku ni Dinamu, ali odgovara Rijeci, i zbog toga se nadam da ćemo u subotu na Poljudu gledati pravu i otvorenu utakmicu, a ne šahovsku partiju, šah na nogometnom terenu nitko ne voli gledati, kazao nam je u najavi subotnjeg derbija Hajduka i Dinama Srđan 'Zujo' Mladinić, koji je u karijeri igrao za oba kluba i jako dobro zna koliki je ulog i što znači pobjeda u derbiju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 24

  • tuti fruti 11 29.03.2024.

    A kaj sada uprava dinama i hajduka skupa ručali.Rezultati ce c se vidjet kaje ručak donio.

  • IvanPerković Bartoluzzi 29.03.2024.

    Imamo zaostalu tekmu, protiv Hajduka ćemo lako, oni su u panici. U gostima kod Rijeke ćemo lako, i oni su u panici onda. Dinamo ima iskustva, ima znanje, ima igraće koji su igrali i veće tekme i dobili. Rijeka nam bježi 5 bodova. Iz zaostale i protiv Rijeke idemo na +1 i 1. mjesto. A onda neka se Rijeka i Hajduk grčevito bore za 2. mjesto. Nama igra samo LP! Ipak donosimo najviše bodova i novaca. Rijeka i Hajduk neka igraju EL i ECL! Želim im svu sreću tada. Ali protiv Dinama, neka izgube sve.

  • kaj je 29.03.2024.

    Bilo kakav rezultat da bude nije nista gotovo za nikoga, jos je utakmica do kraja. Gubit ce se bodovi na "malim" tekmama i to ce odredit prvaka, a ne derbiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare