To je to što me zanima!

Tko je bio najbolji? Sjajni Luka, Ramos golgeter ili Ronaldo?

OCIJENITE IGRAČE Real Madrid pobijedio je Bayern 4-0 i ušao u finale Lige prvaka. Tko je za vas bio najbolji igrač? Asistent Luka, golgeter Ramos ili rekorder Ronaldo
Vidi originalni članak

Prvi polufinale Lige prvaka je iza nas. Real Madrid pobijedio je na Allianz Areni Bayern 4-0 i ušao u finale Lige prvaka. Imate šansu birati igrača utakmice. To možete napraviti vrlo jednostavno, prateći ovaj link. 

Svakom igraču možete dati ocjenu od 1-10, a sustav će izdvojiti igrača s najvećom prosječnom ocjenom na temelju ocjena čitatelja. Tko je za vas bio najbolji igrač na terenu? Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Real. 

U svom 100. nastupu Luka je pretrčao 11.019 metara, odigrao je 33 dodavanja uz 80 posto uspješnosti i asistirao je za gol. Sergio Ramos prvi put u svojoj karijeri zabio je dva gola u utakmici Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo s dva gola je došao do brojke 16 u Ligi prvaka. Nitko nikad u jednoj sezoni nije zabio više...

Idi na 24sata

Komentari 81

  • maine coon 777 01.05.2014.

    Ramos, Ronaldo, Doktor. al opet ne smijemo zaboravit ooodličnog Coentraa i Carvajala, momci su odigrali za čistu desetku, ovaj coentrao zadnjih par utakmica igra kao stroj. Lujkača Pepe uz Ramosa također odličan u obrani.

  • ronin47 30.04.2014.

    bitno da je proso hendikep,a za ovo,.. pa bez luke nema lopte za nikog,zna se

  • pituguli 30.04.2014.

    daj smirite s tim modrićem,pa kao da je prosinečki...polako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare