To je to što me zanima!

Tko je bolji? Đoković imitirao Ronaldovu proslavu gola...

Nole nam je dokazao da zna imitirati bivšu rusku tenisačicu Mariju Šarapovu, a sada se uživio u ulogu Cristiana Ronalda. Njegova proslava gola znana kao 'Siii' postala je brend, a odlučio ju je isprobati i Đoković...
Vidi originalni članak

Osim izvanrednih teniskih vještina i statusa jednog od najboljih tenisača u povijesti, Novak Đoković je i veliki zabavljač. Često ga na terenima možemo vidjeti u opuštenom izdanju, a u slobodno vrijeme tek briljira.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već nam je dokazao da zna imitirati bivšu rusku tenisačicu Mariju Šarapovu, a sada se uživio u ulogu Cristiana Ronalda. Njegova proslava gola znana kao 'Siii' postala je brend, a odlučio ju je isprobati i srpski tenisač.

ATP Tour je na društvenim mrežama objavio kako Nole imitira sjajnog Portugalca, Đoković se javio:

- Kakav sam bio?

Ronaldo večeras s Portugalom igra protiv Francuske u Ligi nacije, no brzo mu je odgovorio.

- Nije loše, brate.

Ronaldo i Novak su u dobrim odnosima, a prošle godine u prosincu su se družili u Dubaiju gdje su zajedno vježbali u teretani. Portugalac i Srbin našli su se zajedno na istom mjestu, jedan trenirajući za nastavak nogometne sezone s Juventusom, a drugi za početak teniske.

Što je bilo na repertoaru? Tajne nebeskog skoka. Učitelj je, jasno, bio Ronaldo, a učenik Đoković.

- Učio sam Novaka kako da skoči. Bilo je zadovoljstvo vidjeti te i trenirati s tobom, prijatelju - napisao je Juventusov superstar.

A Nole je imao pravog učitelja. Poznato je da je Portugalac nenadmašan u skoku, a često smo znali viđati njegove nebeske skokove. 

- Kad Ronaldo skače, savije koljena i stavi noge iza stražnjice. To ima efekt privremenog podizanja centra gravitacije, a svima nam se čini kao da stoji u zraku - rekao je dr. Neil Smith, stručnjak za biomehaniku na Sveučilištu Chichester.

Već kada ga je podučio skoku, srpski tenisač je odlučio isprobati i njegovu proslavu. A nadamo se da je učitelj Cristiano zadovoljan.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Turbojunkie 19.11.2020.

    Nemogu otvorit tih 26 komentara, samo tri. Trebam odobrenje vlade ili što?

  • doormat 14.11.2020.

    Nije lud pokušat emitirat let orlova pa da padne i opizdi glavom u štok od vrata. Bolje da emitira vatrene, ima šanse preživjeti.

  • Trump Jong Un 14.11.2020.

    Ja samo čekam kad će se uživit u sudbinu orlova no juče poslao saučešće i zna kako im je

Komentiraj...
Vidi sve komentare