To je to što me zanima!

Tko je krivac? McGregor prvi udario Dagestanca u kavezu!

To objašnjava činjenicu zašto je odlučio ne tužiti Zubairu Tukhugova i Islama Makhacheva, Khabibove sunarodnjake koji su do sinoć bili članovi UFC rostera
Vidi originalni članak

Sjajan UFC 229 zasjenio je nemili događaj u kojem je došlo do masovne tučnjave nakon što je Conor McGregor predao borbu Khabibu Nurmagomedovu i doživio četvrti poraz u karijeri.

Sudionici su bila dva protivnička tabora - onaj Khabibov i onaj Conorov. Strasti su uzavrele, situacija je eskalirala i T-Mobile Arena u Las Vegasu svjedočila je ponašanju kakvom nije mjesto na sportskim borilištima.

KOMENTAR Khabib je jedini i istinski kralj, ali tučnjava je bila - sramota...

Khabib Nurmagomedov odlučio se obračunati s Dillonom Danisom pa je preskočio ogradu kaveza i u stilu Sakurabe naskočio na člana tima Conora McGregora.

No, pojavila se snimka koja pokazuje da je McGregor također prvi reagirao. On je prvi udario Khabibova kolegu u kavezu.

To objašnjava činjenicu zašto je odlučio ne tužiti Zubairu Tukhugova i Islama Makhacheva, Khabibove sunarodnjake koji su do sinoć bili članovi UFC rostera.

UFC je objavio da će dvojac biti doživotno izbačen iz elitne MMA organizacije. Sada se nadaju da bi američka organizacija u obzir trebala uzeti i ovu snimku koja pokazuje da je Conor započeo tučnjavu u kavezu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • ZombiGrill 08.10.2018.

    Jedno je trash talk i promocija (autobus) prije meča a opet nešto drugo kad nakon borbe ideš preskakat ogradu i obračunavat se sa nekim tamo "ŽNJ" tipom iz protivničkog tima. Možda conor je prvi udario ali khabib je sve zakuhako preskakanjem kaveza.

  • miris kusa 08.10.2018.

    Lajavac i nista drugo......prije i za vrijeme meca.......poslije nije mogao.....

  • Baine 08.10.2018.

    Udario ga je zbog toga sto se je taj lik zelio pridruziti Khabibu u mlacenju Conorovog trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare