To je to što me zanima!

Tko je najbolji hrvatski igrač na Euru u Austriji?

U prvoj fazi natjecanja hrvatski rukometaši nisu blistali, no u susretu s Danskom su eksplodirali. Alilović, Balić, Buntić... Tko je po vama najbolji?
Vidi originalni članak

Pošteno bi bilo da je svatko u našoj reprezentaciji dobio po jedan sat. Svi su bili igrači utakmice, rekao je Mirko Alilović nakon preuzimanja nagrade za igrača utakmice poslije trijumfalne pobjede nad Poljacima.
Na red je došla utakmica s Dancima preko koje smo tražili prolaz u polufinale. Danci su pali, no još važnije je da su 'kauboji' u tom trenutku jednostavno eksplodirali. Od golmana, obrane i napada...sve je profunkcioniralo. Igra je bila tečnija i uvjerljivija. Svaki pojedinac je od tog trenutka dao svoj maksimum. Dvije utakmice zaredom ključni čovjek bio je golman Alilović koji je u najvažnijim trenucima branio 'zicere' i penale. Kapetan Ivano Balić bio je nezaustavljiv, fenomenalnim proigravanjima svoje suigrače je hranio loptama. Vanjski pucači napokon su namjestili nišane. Denis Buntić napokon je dokazao nekoliko puta osporavani talent, dok je pritajeni Domagoj Duvnjak također pridonio pobjedama sa vanjskih pozicija. Iako nije postigao toliko golova kao na SP-u u Hrvatskoj, Ivan Čupić je zabio kad je trebalo. Njegova realizacija sedmeraca bila je uistinu impresivna. Nezamjenjivi pivot Igor Vori borio se kao lav s 'mrcinama' od 100 kila. Tko je po vama najbolji?

Idi na 24sata

Komentari 64

  • JUKI HS 02.02.2010.

    u ovom finalu Alilović i Balić. a u cilom prvenstcvo se ne mogu odlučit između Alilovića,Balić,Čupića i Štrlek

  • zekica 01.02.2010.

    vjeverica27...biranje najbolje sedmorke je glupost...u 7 su 3 Hrvata i 2 Francuza...na golu nema niti Alilovica niti Omeyera..izabrali su Poljaka Szmala (odlican golman mora se priznat)...jos da stave Balica imali bi pola Hrvatske repezentacije u najboljih 7 a na njegovom mjestu je Karabatic koji isto tako vodi igru svoje reprezentacije prema pobjedi i nisu nista pogrijesili sto su stavili Karabatica i on je velicina...pa nema niti onog mladog Islandjanina palmersona...meni definitivno najbolji igrac cijelog turnira...mali sa 19 godina rastura sve pred sobom i vec se probio u Kiel...pa taj da igra za Hrvatsku ili Francusku..majko mila pa gdje bi mu bio kraj....

  • dgrgic37 31.01.2010.

    ljudi moji,mislim da nije pravedno bilo koga izdvajat.od golmana pa sve do fizioterapeuta,svi su dali svoj maksimum.ponosan sam na nase decke,pa da su i 4.bili.imamo buducnost,imamo ekipu,decki su prava skvadra i ne treba nas bit strah buducnosti.bit ce sve bolje i bolje.svi su bili fantasticni i hvala svim navijacima koji su bili tamo i uljepsali cijeli ugodaj.i za kraj... \"lijepo li je hrvat biti,majko hvala ti...\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare