To je to što me zanima!

Tko je Zvonimir Manenica, čiji je posao da se iz Dinama ne krade kao u doba Mamića. Niti centa!

Bio je izvršni direktor Vaillant grupe za financije u jugoistočnoj Europi, a mala tvrtka Mantek, čiji je suvlasnik, na javnom je popisu onih koje ne smiju poslovati sa Zagrebačkim holdingom zbog sukoba interesa...
Vidi originalni članak

Kažu da je u novom Dinamu najmoćnija politička opcija zapravo Možemo!, između ostalog i zato što bi bez ljudi kojima vjeruje Tomislave Tomašević teško zaživjela opcija novog stadiona, no Zvonimir Manenica (44) prema svemu sudeći nije - ili barem ne bi trebao biti - politička figura iz te priče.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cropatria1 23.03.2024.

    Nek ne ukrade ni centa.., ali nek donese koliko je i Mamic donosio!!! ... a to je za ove novo postavljene lele.mudane nemoguca misija..!

  • MateCro 21.03.2024.

    Mene zanima hoće li povučen novac iz kluba Dinamo dobit nazad ?

  • Daniele Massaro 20.03.2024.

    Rezultati, prodaja igraca u najjace klubove koji postaju okosnica repke i podizanje rejtinga kluba i hr nogometa i finacijska moc da se opet dovedu novi kvalitetni igraci nisu bitni???? Nesto sam ja propustio u zivotu…. Mamic vam smeta? Meni vise smeta ova klosarska prica oko kluba, kao decki iz kvarta rade u dobrim firmama i navijaju za dinamo…no name likovi u nogometu, izvuceni od nikuda bez pedigrea dolaze na jedan neorganski nacin u klub, naprasno od nikuda, prodaju pivu, bojlere i auto dijelove i misle kako je placanje 10% agentima pljacka…tipicna mozemo ljevicarska prica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare