To je to što me zanima!

Tko može zamijeniti Drmića u Rijeci? Tomić nema puno opcija

Drugi strijelac ovosezonskog HNL-a Josip Drmić na ljeto iz Rijeke vjerojatno prelazi u Dinamo. Strijelac je 21 gola u ligi te još šest u kupu, od čega ukupno četiri samom Dinamu i neće ga biti lako zamijeniti
Vidi originalni članak

Najbolji igrač Rijeke i švicarski reprezentativac Josip Drmić (29) odigrat će 26. svibnja u finalu kupa protiv Hajduka na Poljudu posljednju utakmicu za momčad s Kvarnera. Švicarac hrvatskog porijekla od iduće sezone najvjerojatnije prelazi u zagrebački Dinamo u tešku konkurenciju u napadu s Brunom Petkovićem, Mislavom Oršićem, Mahirom Emrelijem, Komnenom Andrićem i Denijem Jurićem (osim ako netko od njih u prijelaznom roku ne obavi transfer).

KOMENTAR Murić asistencijama spasio bod, svaka riječka utakmica je lutrija

Ipak, pravo pitanje za trenera Gorana Tomića je tko će zamijeniti takvu igračinu i drugog strijelca lige.

Od trenutnih riječkih igrača jedina prava zamjena mu je 25-godišnji Kolumbijac Jorge Obregon koji je ove sezone u 26 nastupa zabio svega tri ligaška gola, od čega jedan u zadnjem kolu protiv Slaven Belupa u remiju 2-2. Druga opcija je i mladi 21-godišnji Matej Vuk koji je u 20 ovosezonskih nastupa zabio samo jedan gol.

Riječani imaju vrhunskog asistenta, a često i strijelca, desno krilo Roberta Murića koji je riješio mnoge utakmice i jedan je od najboljih igrača Rijeke. Međutim, ne može ni Murić asistirati koliko Riječani u špici mogu promašivati kada nema Drmića.

DISCIPLINSKI EPILOG DERBIJA Drmića kaznili s dvije utakmice, spreman i pun motiva za finale

Abass i Ampem igraju na lijevom krilu, Murić na desnom, a Vučkić na polušpici te u špici ostaju Obregon i Vuk s vrlo slabom realizacijom među bijelima.

OPET NOSITELJI Evo kad Dinamo kreće u pohod na Ligu prvaka i tko mu prijeti

Posve je jasno da će u ljetnom prijelaznom roku u Rijeci morati tražiti još jednu opciju u vrhu napada jer Obregon i Vuk kao jedine opcije neće biti dovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • danko1471991 17.05.2022.

    Ma kakva konkurencija, Orsic je krilni napadac, Petkovic ionako ne igra spicu i Drmic ce biti prva spica... Ostali mu nisu ni do koljena...

  • Nap7 17.05.2022.

    Livaja ronaldo za drmica

  • duki1994 17.05.2022.

    nek uzmu livaju on zna penale pucat

Komentiraj...
Vidi sve komentare