To je to što me zanima!

Tko nas je izbacio? I njemački mediji "pokopali" suca Starka

Wolgang Stark izbacio je Hrvate s Eura, piše ugledni njemački dnevnik Bild. Dodaju da Stark nije sudio dva penala, a za njegovu izvedbu ocjenjuju ga čistom jedinicom
Vidi originalni članak

Wolfgang Stark ima 42 godine, njemački je sudac i bankarski službenik iz Landshuta. U životopis može slobodno dodati da je izbacio Hrvatsku s Eura. Prvo nije vidio Ramosov divljački start džonom na Marija Mandžukića, a potom ni Busquetsovo povlačenje za dres Vedrana Ćorluke koje se vidjelo s vrha tribine. 

Španjolski mediji su složni - Stark je pogriješio. Trebao je suditi dva penala. Njemački mediji idu korak dalje. 

"Stark je izbacio Hrvate s Eura", piše ugledni njemački dnevnik Bild koji je Starka ocijenio jedinicom. Bundesligaški igrači proglasili su ga najlošijim sucem lige.

- Sad vidite i zašto - dobacio je Danijel Pranjić u prolazu nakon jučerašnjeg poraza. 

No to nije prvi put da Stark tako loše sudi. Nedavno ga je nakon utakmice za ulazak u Bundesligu između Fortune i Herthe udario Kobiašvili. Hrvatski stoper Andre Mijatović rekao mu je da je kreten. Stark je sve to ispričao na saslušanju i igrači su kažnjeni. Stark je morao izaći sa stadiona u pratnji policije nakon te utakmice. 

A sudac koji sudi Euro malo prečesto izlazi sa stadiona u pratnji policije. Na U-20 SP-u 2007. godine sudio je polufinale između Čilea i Argentine. Potpuno je izgubio kontrolu, Čileancima dodijelio sedam žutih i dva crvena kartona dosudivši 53 prekršaja. Nakon utakmice jedva je izbjegao linč mladih Čileanaca. Ponovno ga je ispratila policija...

U utakmici Lige prvaka sudio je smiješan penal za Barcelonu protiv Milana na San Siru. Aquilani je stavio ruku na rame Xaviju, ovaj je pao - Stark je brzopotezno pokazao na bijelu točku. Šteta što sinoć nije bio tako dosljedan...

Svi Starkovi grijesi:

U-20, SP 2007 - izgubio kontrolu u utakmici Čilea i Argentine

Chelsea - Inter, 2010 - nije dosudio dva penala za Chelsea

Real - Barcelona, 2011 - loše sudio u porazu Reala

Milan - Barcelona, 2012 - Za Barcu dosudio sumnjivi penal

Bundesliga 2012 - igrači ga proglasili najlošijim sucem

Idi na 24sata

Komentari 320

  • JohnyBravo 25.06.2012.

    hahahah,kazu poslali su ga kuci zbog utakmice sa nama..nisu ga zato poslali kuci nego zato jer je ostalo jos malo utakmica a nemogu svi suditi..a UEFA nas ionako ne zeli na elitnim natjecanjima jer zasto bi malaa Hrvatska nesto osvojila.dogovor uefe i suca je vise nego ocit ,jer i kako sam procitao u linku jednom,sam vrh uefe je izjavio da mi nismo dobrodosli radi navijaca, a to ocito ruskih koji oblace nase dresove i bacaju baklje sta je sama poljska policija izjavila da je uhvatila pocinitelja.ruske nacionalnosti u Hrvatskom dresu kako radi nerede.trebali bi mi Hrvati bit malo slozni i rec uefi jebite se vi i euro i svjetsko prvenstvo.onda to nebi bio problem Hrvata nego cijelog nogometnog svijeta,jer bi se onda nesto moralo promjenit u samom vrhu uefe.

  • IvoDorotic 21.06.2012.

    Živim 44 godine u Njemačkoj, a znao sam doživjeti da na jednoj operi bude više gledatelja nego na mnogim našim nogometnim predstavama. U njemačkoj ima primitivaca kao i svugdje u svjetu, ali oni su apsolutnoj manjini 2-3%- I još nešto mi smo bili tri puta prvaci svjeta, a ne njemci. Šta može Bayern naprama Dinama.

  • horkan 21.06.2012.

    Dajte ljudi nije čovjek kriv nego je Španija puno bolja od Hrvatske i pobjedila samo sam se ja smijao ovo nasem kako su napisali stručnjaku za suđenje kaže glupan da je Štark najlošije sudio na EP,a EP još nije ni završilo.Ovaj poraz je poraz Bosne i Hercegovine i Hrvatske skupa jer pola repke Hrvatske su bosanci i hercegovci pa mi je baš zbog toga pravo drago što su ispali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare