To je to što me zanima!

Tko osvaja Madrid? Olićev Bayern ili Mourinhov stroj

Bayern i Inter večeras u Madridu igraju finale Lige prvaka. Inter je lagani favorit, no tko će po vama osvojiti Madrid? Ola ili veliki stručnjak Mourinho?
Vidi originalni članak

Ostalo je još samo finale Lige prvaka. Jedna utakmica koja će obilježiti karijere pobjednika i s pravom svi pričaju samo o tome. Ne samo danas ili zadnjih tjedan dana, za to se živi i radi cijelu godinu. O tome svi pričaju, tome svi teže, čak i u godini Svjetskog prvenstva. U Madridu ćemo večeras gledati finale između Intera i Bayerna. Dvije momčadi koje ama baš nitko na početku sezone nije tamo očekivao. Inter je dominirao čvrstinom cijele sezone, nisu umirali u ljepoti, ali u polufinalu su izbacili apsolutnog nogometnog vladara posljednjih godina, moćnu Barcelonu. Razbili su je 'na mišiće', odigrali upravo onako kako to voli Jose Mourinho i potpuno su zasluženo večeras u Madridu. I baš je taj Mourinho njihova najveća snaga. S druge strane stajat će njegov prijatelj i učitelj Louis van Gaal sa svojim Bayernom. Početkom sezone Bavarci su igrali očajno i njihovi navijači lagano su gubili živce. No iskusni Nizozemac znao je što radi. Bayern se polako uigravao i na kraju sezone, kad se broje trofeji, ušao u najbolju formu. Glavna snaga Bayerna je Ivica Olić. Naš Ola je najveća priča ovogodišnje Lige prvaka. Besplatni Van Gaalov poklon odveo je Bavarce svojim golovima do Madrida i sada mu nedostaje samo jedan gol da postane najbolji strijelac LP-a. Tko po vama ima više šanse u Madridu? Tko će osvojiti Ligu prvaka, Mourinhov stroj ili Bayern na hrvatski pogon?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • leo88 22.05.2010.

    volim vas sve...pusa od m.p i l.k

  • _dino_ 22.05.2010.

    hmm....naravno navijat cu za bayern olu i pranjića ali tu je morinho on je najbolji trener na svijetu...ni ferguson nije ispred njega zato što on dere jednu taktiku 50 godina...treneri moraju biti kao morinho mladi bahati i arogantni.....ajmo OLA

  • zaboky1994 22.05.2010.

    Ma Inter će pobijediti 2-0... haha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare