To je to što me zanima!

Tko se loše šišao prije no što je stigao Coloccini?

Engleski The Sun napravio je listu deset najgorih frizura viđenih posljednjih godina u Premiershipu. Povod? Potpis Fabricija Coloccinija za Newcastle
Vidi originalni članak

Dolazak Fabricija Coloccinija iz Deportiva u Newcastle nije dobra vijest samo za navijače 'Svraka' Zbog njegove komedijaške frizure Argentinčev dolazak je pozdravila cijela Engleska, piše The Sun u tekstu u kojem se bave najgorim frizurama u povijesti Premiershipa. Ima ih dovoljno loših, a Coloccini je sa svojom neobuzdanom frizurom samo povod da se popriča o toj temi...
No u Top 10 najgorih frizura nije bilo mjesta baš za svakoga. 'Krivi' su i David Beckham i Freddie Ljungberg i Stephan Ireland... No oni nisu uspjeli ući u 'elitu'. Nema ni hrvatskih nogometaša, iako ih je posljednjih 15-ak godina u Premiershipu bilo podosta.

10) BARRY VENISON (slika 2)
Život je u prvim danima Premiershipa, početkom devedesetih, više bio sadržaj nego stil, piše The Sun. No i unatoč tome tribine su se grozile frizurom koju je nosio Venison, igrač Newcastlea i Southamptona. Upamćen je ostao puno više po frizuri nego po nogometaškim kvalitetama.
9) IVAN CAMPO (slika 3)
Kada je glamur Real Madrida zamijenio puno manje glamuroznim Boltonom, očekivalo se da će Campo odustati od svoje 'trajne'. No to se nije dogodilo, ostao je vjeran svojoj osebujnoj frizuri.
8) DAVID SEAMAN (slika 4)
Samson je snagu crpio iz kose, kod Seamana je bilo obrnuto. Kad je počeo nositi 'konjski rep', počeo je kiksati u nizovima. S ovom je frizurom 'popio' i gol s centra od Ronaldinha na SP-u 2002.
7) TARIBO WEST (slika 5)
Eksperimenti nigerijskog braniča s frizurama kulminirali su kada je stigao u Derby County. Repići po cijeloj glavi nisu mu pomogli da ga ne upamte kao jednog od najgorih braniča na Otoku...

6) DJIBRIL CISSE (slika 6)
Francuza nikada nije bilo briga što drugi misle o njegovim frizurama. A mijenjao ih je skoro svaki tjedan dok je bio u Liverpoolu, svaka je bila malo umjetničko djelo. Sada je u Sunderlandu.
5) JOE COLE (slika 7)
West Ham je igrao prijateljsku utakmicu protiv Southenda i u toj je utakmici najzanimljivija bila frizura današnjeg igrača Chelseaja. Obrijao je glavu, ali na stražnjoj strani ostavio je neobičnu crtu i ofarbao je u - crveno.
4) DAVID JAMES (slika 8)
Kod golmana Portsmoutha teško je izabrati samo jednu frizuru koja je zaslužila mjesto na ovoj listi. Danas nosi 'afro', no vrhunac je ipak bila frizura u koje se djelomično koju godinu kasnije ugledao i hrvatski 'celebrity svih celebrityja' Ante Gotovac...
3) JAVIER MARGAS (slika 9)
Za frizuru čileanskog braniča engleski mediji kažu da je 'noćna mora'. Igrao je za West Ham, a na glavi nosio kombinaciju ljubičaste i plave (ali stvarno plave) kose.
2) ABEL XAVIER (slika 10)
Portugalski branič poznat je isključivo po frizurama, nogometne su mu vještine uvijek bile u drugom planu. Tamnoput, sa svijetlom kosom u najneobičnijim kombinacijama s bradom, izazivao je pozornost gdje god je stigao.
1) JASON LEE (slika 11)
'And the winner is... Jason Lee'. Za ovog momka vjerojatno niste ni čuli, a prvo mjesto je, kaže Sun, zaslužio jer je kod njega apsolutna istina da je frizura bila poznatija od onog tko je nosi.
- Ima ananas na glavi - govorili su svojevremeno za napadača Nottingham Foresta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare