To je to što me zanima!

Tko se zadnji smije... Kovaču puna premija za Bayernovu titulu! Herr Flick mu zahvalio

Ivan Perišić u utorak je proslavio naslov prvaka Njemačke s Bayernom u koji je veliki dio ugradio i Niko Kovač, trener u prvom dijelu sezone. I zaradit će zbog toga
Vidi originalni članak

Bayernov boss Karl-Heinz Rummenigge niti u velikom slavlju još jedne Bayernove titule osigurane u utorak 1-0 trijumfom u Bremenu nije mogao suzdržati svoju sitnu pakost pa je u kamere rekao: 'Nikako se ne smije zaboraviti da smo jesenas bili 7-8 bodova iza vodećeg i jedino nam preostaje reći veliko hvala treneru Hansiju Flicku na tome kako je vodio momčad do titule'.

VIDEO: SLAVLJE NIKE KOVAČA NAKON TITULE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spomenuti šef struke Flick koji je klupu preuzeo nakon što su sa nje otišli hrvatski stručnjaci, braća Niko i Robert Kovač, ipak je daleko veći gospodin:

- Veliko, veliko hvala Niki Kovaču. I Robertu. Oni su tu bili do početka studenoga prošle godine. Nitko ne osvaja naslov prvaka sam nego se to radi zajedničkim timskim radom. Hvala Niko, hvala Roberte, ovo je i vaša titula! - rekao je korektni Hansi Flick.

Inače, braća Kovač dobili su zahvalu, a dobit će i lovu. Istekom sezone završava se njihov ugovor s Bayernom čime Bayern štedi pet milijuna eura jer treća godina neće biti aktivirana, ali zato hrvatski stručnjaci imaju pravo i dobit će punu premiju za ovaj Bayernov naslov.

Baš kao što su dobili i prošle sezone kada su i oni osvojili Bundesligu sa bavarskim nogometnim divom!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kravojeb Kotarski 17.06.2020.

    bayern oduvijek pomalo su**cki klub

  • Obi-Wan Kenobi 17.06.2020.

    Herr Flick kao onaj iz Allo Allo hahahahaha

  • NIKE 17.06.2020.

    Niku jednostavno od samoga početka nije želio jedan dio uprave, dobar dio igrača i legao je otkaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare