To je to što me zanima!

Tko upada? Madriđani i Barca pojačavaju se na lijevom beku

Marca piše da je Real krenuo u akciju dovođenja Benficinoga lijevog beka Fabija Coentraa, dok je Barcelona na istoj poziciji odlučila dovesti Angela iz Sportinga
Vidi originalni članak

Madridski list piše da bi Coentrao, 23-godišnji portugalski reprezentativac, Real Madrid trebao pojačati uz odštetu od 25 milijuna eura. Moguće je da će Benficin sportski direktor, Manuel Rui Costa, donekle spustiti cijenu prepusti li Real lisabonskom klubu svog argentinskog stopera Ezequiela Garaya (24).

Inter i Manchester City također su zainteresirani za Portugalca. Ranije su se iz igre povukli Liverpool i Bayern, i to stoga što im je Coentrao bio preskup.

Paralelno Barcelona radi na daleko jeftinijoj opciji. Josepu Guardioli ove se sezone dopao 21-godišnji lijevi bek Sportinga iz Gijona Jose Angel. Njegova je cijena četiri milijuna eura.

Sportingov predsjednik Manuel Vega Arango i sportski direktor Alfredo Garcia Amado u utorak dolaze u Barcelonu zaključiti pregovore, piše Marca.

Potpiše li Angel, novi će klub moći potražiti 29-godišnji Brazilac Maxwell.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Florida 23.05.2011.

    pa zar ovi po vama nije vec potpisa za Bayern???!!!!!

  • The pope 23.05.2011.

    samo zbog ozljeda je Puyol morao krpati lijevu stranu, Abidal je imao sezonu karijere do kad mu nisu otkrli rak, a ovu drugu dvojicu baš ne preferiram...po meni bi se Clichy dobro uklopio u Barci...vidjet ćemo na ljeto šta će biti

  • nistfiftyfifty 23.05.2011.

    pa kuda ce tamo pored NEVJEROVATNOG HAMITA hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare