To je to što me zanima!

To bi bio posao: Deki Stanković dovodi Balotellija u Zvezdu?

Stanković i Balotelli dijelili su svlačionicu još kao igrači u Interu prije gotovo cijelog desetljeća i u prvom pravom trenerskom poslu Deki odmah želi povući potez kojima bi definitivno osvojio veliki dio navijača
Vidi originalni članak

Mario Balotelli u Crvenoj zvezdi? Zvuči malo pretenciozno, istina, ali, ne, nije baš tako nemoguće. Barem ako ćete vjerovati medijima iz susjedstva.

POVRATAK NA MARAKANU Stanković: Ljubi te brat, popij nešto... Ja sam trener Zvezde!

Jedan od njih, Kurir, uvjerava u priču u kojoj bi novi Zvezdin trener Dejan Stanković trebao biti ključna figura u dolasku Super Marija na Marakanu.

Stanković i Balotelli dijelili su svlačionicu još kao igrači u Interu prije gotovo cijelog desetljeća i u prvom pravom trenerskom poslu Deki odmah želi povući potez kojima bi definitivno osvojio veliki dio navijača.

Talijanski napadač, koji je prošao još i Manchester City, Milan, Liverpool, Nicu i Marseille trenutno je u Brescii, ali već za nekoliko dana postat će slobodan igrač. A to je drugi važan ključ ovog posla.

- Mario je tužan jer se u Italiji ne može fokusirati samo na nogomet. U siječnju je slobodan igrač i može birati novi klub bez odštete - rekao je vlasnik Brescie Massimo Cellino.

I onaj treći ključ - plaća. Dosta je različitih informacija o onom pravom iznosu koji Balotelli ima u Brescii jer u igri su i razni bonusi, no vjeruje se da mu je "osnovica" oko milijun i pol eura. Može li to Zvezda ispoštovati?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.12.2019.

    Ma kakvi

  • Crobbit123 23.12.2019.

    Nije mogo trpit rasističke prozivke u Italiji, hmmm baš me zanima kak će se provest na brdovitom Balkanu hahaha

  • The Godfather 23.12.2019.

    Balotelli je talentiran igrač, šteta što ima vakuum u glavi jer je mogao postići puno više. S 29 godina mogao bi još igrat za neki veliki klub, a to što ga se uopće dovodi u kontekst prelaska u balkansku ligu dovoljno govori koliko mu se reputacija tijekom godina srozala. Možda Stanković smatra kako će razdoblje kada su bili suigrači u Interu pomoći da se adaptira u njegovu momčad, no ako ga igranje u jakim ligama i u klubovima poput Intera, Manchester Cityja i Liverpoola nije uspjelo natjerati da se suzdrži od ekscesa i u potpunosti posveti nogometu, sumnjam da će u znatno slabijoj ligi biti dovoljno motiviran da daje sve od sebe. Možda se varam, ali mislim da će završiti slično kao Papadopoulos u Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare