To je to što me zanima!

'Tobol nema što tražiti protiv Hajduka, pogotovo na Poljudu'

Tobolova je prednost je što su u natjecateljskoj formi. Nisam siguran gdje će se igrati utakmica zbog toga što njihov teren zbog loše klime nije dobar i vjerujem da će se igrati u Almatiju ili u Astani, kaže bivši hajdukovac Dino Mikanović o protivniku Hajduka
Vidi originalni članak

Stvarno mislim da je Osijek jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti. Imaju veliku individualnu kvalitetu, imaju jako dobrog trenera, ulažu ogromna sredstva u momčad, i žele napraviti dobar rezultat. Ovo će biti i za nas i za njih veliki izazov. Momčad koja je u stanju platiti napadača dva milijuna eura treba svakako respektirati, ali mi možemo parirati bilo kojem protivniku, pa tako i njim, kazao je bivši golman Hajduka, danas najbolji golman poljske lige Dante Stipica iz Pogona, protivnika Osijeka u Konferencijskoj ligi. 

- Bit će svakako zanmljivo vratiti se barem ovako, na kratko, na hrvatske travnjake. Osijek sam pratio kad god je igrao protiv Hajduka, a pred kraj sezone, kad su se uključili u utrku za naslov prvaka, i više. Sama činjenica da su se borili do samoga kraja za vrh dovoljno govori o njima i njihovoj kvaliteti. Mi smo već počeli s priprememama za sezonu, ima još dosta vremena za analizu protivnika, i vjerujem da mi možemo napraviti dobar rezultat - dodao je Stipica.

Dok Osječane ne očekuje dugačak put, Hajduk će prema dalekom Kazahstanu gdje će ga čekati Tobol. U kazahatanskom Almatiju igra, pak, bivši hajdukovac Dino Mikanović.

- Tobol je solidna momčad, ali nije na razini Hajduka i po meni je Hajduk veliki favorit i pitanje prolaska može riješiti već u prvoj utakmici na Poljudu - kaže bivši desni bek Hajduka i mlade hrvatske nogometne reprezentacije.

- Oni su se digli u zadnje vrijeme, imaju jako puno novaca, predsjednik je bogat i dosta ulaže u momčad. Čim je kupio Tošića, Nikolića, Jovančića... znate da su bogati i da dobro stoje. No stranci su jedno, a domaći igrači nešto posve drugo, oni nisu na tom nivou i nikad nisu igrali u atmosferi koja ih čeka na Poljudu, pa bi se mogli i uplašiti. 

Mikanović vjeruje da će Tobol igrati zatovreno

- Branit će se nisko, u formaciji 5-4-1 i pokušavat će ugroziti Hajduk na kontranapade. Nisu loša momčad, ali nemaju oni što tražiti protiv Hajduka, pogotovo u prvoj utamici u Splitu. Mislim da će Hajduk sve riješti u toj prvoj utakmici, ali ne smije ih podcijeniti, ima tamo igrača koji su igrali za ozbiljne klubove - kaže i dodaje: 

- Njihova prednost je što su u natjecateljskoj formi, kod nas je sezona odavno počela. Nisam siguran gdje će se igrati utakmica zbog toga što njihov teren zbog loše klime nije dobar i vjerujem da će se igrati u Almatiju ili u Astani.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Mrgazd 18.06.2021.

    Ispadanje odma

  • 17.06.2021.

    Morat cu nick promjenit u Tobol 😂😂😂😂😂. Tobol untd 😂😂😂😂😂

  • capetanmaliCRO 17.06.2021.

    BAS VOLIM OVE TZV DINAMOVCE KAKO SU LJUNOMORNI NEMOGU SMISLIT HRVATSKI KLUB HAJDUK DOK SVOJ DINAMO KOJI SU SRBI OSNOVALJ IZ HASK GARAĐQNSKOG NIGDEJ NE SPOMINJU KOLIKE MALVERZACIJE PA STECAJ PROGLASILI A OSTALI I PRVOJ LIGI DOJ JE VARTEKS ZBOG STECAJA PRESELIO U 3 LIGU.ZATO NEMOJTE PRICAT O HAJDUKU USTVARI PRUCAJTE JER O DINAMO SAMO MOZETR PRICATI KAKO STE POKRALI UTAKMUCE KAKO VAM.JE MAMIC ODNIO MILIJUNE E BAS SE JADNI SVI SU VAS IZJEBALI OD TITA TUĐMANA MAMICA A SAD SAMI SEBE MOZETE JEBAT U MOZAK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare