To je to što me zanima!

Todt: Schumacher je preživio zahvaljujući supruzi Corinni

Zahvaljujući njegovim doktorima i suradnji Corinne koja je željela da preživi, Michael je preživio, ali uz posljedice. Sada se bori, ali nadamo se da će polako i sigurno napredovati, rekao je predsjednik FIA-e
Vidi originalni članak

Predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA) Jean Todt (75) osvrnuo se na zdravstveno stanje Michaela Schumachera (52) istaknuvši suprugu Corinnu kao osobu koja je odigrala važnu ulogu u njegovom oporavku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Michael Schumacher

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sedmerostruki svjetski prvak doživio je nesreću tijekom skijanja u francuskim Alpama 2013. godine gdje je bio zajedno s 14-godišnjim sinom koji je danas vozač F1, a od tada je njegovo zdravlje zagonetka. Schumacher, inače iskusan skijaš, odlutao je sa staze, pao i udario glavom u stijenu. Dva puta su ga operirali i stavili u induciranu komu, a od tada ga javnost nije vidjela. 

Todt i bivši vozač Formule 1 postali su bliski prijatelji nakon što je Schumacher napustio Ferrari 2006. godine. Predsjednik FIA-e jedan je od onih koji su njegovoj obitelji i njemu najbliži. 

- Proveo sam puno vremena s Corinnom od kad je Michael doživio ozbiljnu nesreću 29. prosinca 2013. godine. Ona je sjajna žena i glava obitelji. Nije ovo očekivala. Sve se dogodilo iznenada. Nije imala izbora, ali dobro se nosi s time. Vjerujem joj, ali i ona meni - rekao je Todt pa nastavio:

- Zahvaljujući njegovim doktorima i suradnji Corinne koja je željela da preživi, Michael je preživio, ali uz posljedice. Sada se bori s tim posljedicama, ali nadamo se da će polako i sigurno napredovati. 

Mick Schumacher odlučio je slijediti put svog oca te je ove sezone debitirao u elitnom rangu Formule 1 vozeći Haasov bolid. 
Predsjednik FIA-e također je jako blizak i s Michaelovim i Corinninim sinom. 

- Mick je jedan od onih koji će u mom srcu uvijek imati posebno mjesto, ali i u srcu moje supruge Michelle - zaključio je Jean Todt. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nokia 3210 12.08.2021.

    legenda Schumi

  • domo 12.08.2021.

    To nije živoz, a vjerujem da bi i njemu i svima oko njega bilo bolje da se ne pati... Bez obzira koliko imaš novca, ali kraj se ne može izbjeći

  • Histrion 12.08.2021.

    Ok preživio je ali kakav je to život pogotovo za takvog čovjeka koji je živio tim tempom života.Nemojte me krivo shvatiti veliki sam fan schumachera

Komentiraj...
Vidi sve komentare