To je to što me zanima!

Tolić bocnuo Drmića: Trideset godina, nula trofeja. Devedeset minuta u Dinamu, jedan trofej

Bivši igrač Rijeke, Leverkusena, Borussije M., HSV-a, Norwicha i Züricha odigrao je 66 minuta protiv Hajduka te u slavlju nakon penala u Superkupu ubilježio prve službene minute za Dinamo
Vidi originalni članak

Dinamo je pred početak sezone doveo strašno pojačanje. Josip Drmić stigao je na Maksimir kao drugi strijelac HNL-a iza Marka Livaje prošle sezone i svatko tko je odgledao barem jednu utakmicu razumije koliku klasu posjeduje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dokazao se već u prvoj utakmici priprema kada je nakon samo 16 minuta zabio neslužbeni prvijenac u dresu Dinama i bilo je jasno da će Dinamo u njemu imati veliko pojačanje ove sezone.

Bivši igrač Rijeke, Leverkusena, Borussije M., HSV-a, Norwicha i Züricha odigrao je 66 minuta protiv Hajduka te u slavlju nakon penala u Superkupu ubilježio prve službene minute za zagrebačku momčad.

I premda je ostao nedorečen, premda je većinu derbija bio neprimjetan, Drmić je ipak već u prvom nastupu u Dinamu napravio nešto što nikada do sada u karijeri nije - osvojio trofej!

Za što ga je putem Instagrama bocnuo Marko Tolić.

- Trideset godina karijere, nula trofeja. Devedeset minuta u Dinamu, jedan trofej - napisao je Tolić uz fotografiju sebe i Drmića kako slave u svlačionici s trofejem Superkupa.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Osijekale 10.07.2022.

    Bjelko nudi 2. miliona , ali nevjerujem da će Dinamo pristati.. šteta , bilo bi lijepo da ostane u HNL u

  • MatanGalantar 10.07.2022.

    ma kakav Drmić.. Mišić je jučer bio najbolji Dinamov igrač.. 90 min igrao u istom ritmu, držao cili vezni red..

  • Divlji labud 10.07.2022.

    Nije mi jasno kako je fulao onog mrtvaca sa 4 metra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare