To je to što me zanima!

Tomečak: Sam sam si kriv što sam se opet ozlijedio

Ivan Tomečak već mjesec dana nakon operacije trbušnog zida vratio se treninzima. Pogriješio je i ozljeda se pogoršala. Sada mora ići na terapije
Vidi originalni članak

Ivan Tomečak u siječnju je operirao trbušni zid i već nakon mjesec dana, na čuđenje svih suigrača, vratio se treninzima. No ne zadugo. Samo dva mjeseca poslije, ponovno je izvan terena.
- Mislim da sam preuranio s povratkom. Gledajući suigrače kako treniraju, trče, bilo mi je krivo, neizmjerno žao. Mislio sam da mogu, no ispostavilo se da sam bio nedovoljni spreman. Sam sam si kriv - rekao je Tomečak.
Dane provodi na terapijama.
- Idem dvaput dnevno, a sljedeći tjedan trebao bih početi s vožnjom bicikla i laganim istezanjem - kaže Tomečak.
Za razliku od velike većine nogometaša, Tomečak ima veliku dozu samokritičnosti. Znao je nakon lošijih igara reći: "Nisam bio pravi, ne znam što mi je..."
- Znao sam igrati pod tabletama, ali ne bih se sada na to vadio. U tim trenucima smatrao sam da mogu - kazao je Tomečak.
U subotu Dinamo gostuje u Vinkovcima, gdje je Tomečak prošle godine briljirao i pokazao da je veliki igrač.
- Volio bih ići s momčadi u Vinkovce, da se malo prisjetim svega. Ali nisam siguran, vidjet ću što će reći liječnici - dodao je Tomečak.
Robert Kovač rekao je da Dinamo nema momčad za Ligu prvaka te da mogu biti sretni izbore li nastup u Europskoj ligi.
- A ne znam što da kažem... U padu smo, to je činjenica. Prvi dio sezone igrali smo sjano, no sad smo pali. Ne znam zbog čega je došlo do takve razlike u igri. A što se tiče Europe, ne bih to komentirao, ipak sam premlad - zaključio je Tomečak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare