To je to što me zanima!

Tomić: Čudno, sad se od mene očekuje spektakl...

Dok je bio u Zagrebu, iako je bio najbolji igračč, na trenutke je znao izgledati sramežljivo. Danas se nameće kao vođa hrvatske reprezentacije...
Vidi originalni članak

Vikao je, tražio loptu, objašnjavao suigračima kakve su pogreške radili u obrani... Ante Tomić djeluje puno sigurnije i ozbiljnije na terenu nego prije samo nekoliko mjeseci. Dok je bio u Zagrebu, iako je bio najbolji igrač, na trenutke je znao izgledati kao sramežljivi klinac. Danas se nameće kao vođa hrvatske reprezentacije, barem u odsustvu kapetana Roka Ukića.
- Jesam, glasniji sam na terenu, ostalo mi je to od ove polusezone u Realu. Trener Messina tražio je od mene da više komuniciram sa suigračima - objasnio je 23-godišnji Dubrovčanin nakon utakmice protiv Novog Zelanda u Zadru (93-88).
Propustio je dio priprema zbog ozljede lista lijeve noge, ali sad je u redu.
- Ma noga je super, već sam u pogonu 15 dana, odigrao sam posljednjih pet utakmica i osjećam se dobro.
Godinama je kotirao kao najveći talent hrvatske košarke, prolazio pripreme s reprezentacijom, ali Jasmin Repeša nije ga poveo ni na jedno natjecanje. A sad je jedan od udarnih igrača.
- Čudno je malo, dosad nisam ni bio u reprezentaciji, a sad se od mene očekuje nešto spektakularno - kaže kroz smijeh. No kroz njegovo ponašanje na terenu vidi se da su ta očekivanja na mjestu. U sazrijevanju mu je puno pomogla i polusezona u Madridu.

PLANINIĆ: KOLJENO JOŠ ŠLEPA
Zoran Planinić u petak je prvi put zaigrao nakon dva mjeseca. Dobio je sedam minuta protiv Novog Zelanda.
- Malo je neobično, koljeno još ‘šlepa’. Još nije na 100 posto. Ma nije na 50 posto - kaže Zoka, koji je prije dva mjeseca operirao koljeno. Ljutit je na Ruse jer nisu pronašli ništa sporno, tek kad je došao u Hrvatsku, saznao je da mora ‘pod nož’.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mandigo 21.08.2010.

    biti će naš glavni igrač,i u realu definitivno ove sezone samo da ga ozljede ne zezaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare