To je to što me zanima!

Tomić izluđivao Splittera: 'Brazilac je bio frustriran'

Dubrovčanin je najzaslužniji što je Real izjednačio protiv Caje Laboral. Upisao je svoj prvi double-double i to protiv ponajboljeg centra u Europi...
Vidi originalni članak

Brazilac Tiago Splitter godinama je možda i najbolji euroligaški centar. A Ante Tomić u subotu mu je radio što mu je palo na pamet. Zabio je 19 koševa i uhvatio 14 skokova za svoj prvi double-double u dresu Reala.
Ponajviše zahvaljujući njemu, “kraljevski klub” je pobijedio Caju Laboral 80-62, izjednačio polufinalnu seriju španjolske ACB lige na 2-2 i izborio nedjeljnu majstoricu u Vitoriji. No osim statistike, posebno je dojmljiva bila Antina igra protiv Splittera.
- Brazilskog je centra isfrustriralo što ga je Tomić potpuno nadigrao u izravnom okršaju - piše španjolski dnevnik Marca.
U pola sezone u Realu Tomić se nametnuo u udarnog igrača zvijezdama nakrcane madridske momčadi. Čak se i trener Caje Laboral, Crnogorac Duško Ivanović, posebno žalio na Antu.
- Realov trener Ettore Messina pritiskom na suce olakšao je Tomiću posao - rekao je Ivanović.
Tomić nema ništa protiv. Uostalom, svugdje u svijetu najveće zvijezde imaju poseban tretman kod sudaca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stari as 05.06.2010.

    jedna mala ispravka,nije real igra u subotu vec jucer 04.06...

  • Korner 05.06.2010.

    Bravo Ante!!!!!!!!!!!!!!! Bas me zanima \'ko ce igrat za reprezentaciju na svijetskom, samo se nadam da Ante \'oce , samo Planinic i Vujicic da ne igraju :) ,Da igra Delic,Tomas,Tomic,Ukic,Car ,Bogdanovic,aj neko nek nastavi niz :) Nadam se medalji u Turskoj :))))))))

  • user_37063 05.06.2010.

    jax imas pravo da je pisalo da je c.r kakio bilo bi 23525235komentara a stas, ante je medju najboljim igracima u evropi steta sta repesa to nije pripozna ali sad dolazi njegovo vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare