To je to što me zanima!

Tomić: Nema lakih protivnika u Europi. Nismo na visokoj razini, ali pobjedi se ne gleda u zube

Da smo zabili šanse iz prvog poluvremena, bilo bi nam lakše, ovako je ispala zahtjevna utakmica. Gzira stalno igra na rubu prekršaja, rekao je trener Rijeke nakon pobjede u Konferencijskoj ligi
Vidi originalni članak

Mučila se Rijeka protiv Gzire United na Malti do 57. minute, ali je u preostalom vremenu zabila dva komada i s ugodnih 2-0 ide na uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige idući četvrtak na Rujevici.

- Važna, jako važna pobjeda. A bilo je baš kao što sam upozoravao u pripremi same utakmice: više uopće nema lakih protivnika u Europi. Sve su momčadi ozbiljne - rekao je trener bijelih Goran Tomić.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Rijeke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Denis Bušnja zabio je vodeći gol na dodavanje Ivana Tomečaka, a Prince Ampem u 77. postavio konačnih 2-0 nakon ukradene lopte Jorgea Obregóna. Rijeka je u završnici preživjela s desetoricom jer je u 87. minuti drugi žuti karton dobio Ivan Lepinjica.

- Imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu i to smo trebali iskoristiti. Da jesmo, bilo bi dosta lakše kroz svih 90 minuta. Ovako je ispala jedna zahtjevna utakmica. Jer Gzira je momčad koja konstantno igra na rubu prekršaja, jako su agresivni i dobri u destrukciji protivničke igre. Možemo biti zadovoljni rezultatom - rekao je Tomić i dodao:

- Istina, Bušnja i Obregon su donijeli impuls s klupe dodatnu energiju. Nismo bili na razini na kojoj sam se nadao da ćemo biti ali: pobjedi se ne gleda u zube.

- Puno smo energije potrošili po ovom vrućem i sparnom vremenu, ali... Regenerirat ćemo se u petak i subotu pa naći energiju da u nedjelju kod kuće protiv Istre nastavimo s pobjedničkim nizom s kojim smo počeli ovu sezonu - zaključio je trener Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • POTPEC 22.07.2021.

    Čestitke na pobjedi, ALI sjetite se Hajduka prošle godine,..Isti rezultat, a u uzvratu se pojavio jedan igrač koji golove koje je da Hajduku nikad neće u životu dat. A sve to jer se utakmica uzela kao završena.

  • freeshooter 22.07.2021.

    Bravooo Riječani, nije bilo lako, ovi su opasni kao hijene, ponekad znaju i rastrgati protivnika, kažem ponekad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare