Tomić: Nema lakih protivnika u Europi. Nismo na visokoj razini, ali pobjedi se ne gleda u zube | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Tomić: Nema lakih protivnika u Europi. Nismo na visokoj razini, ali pobjedi se ne gleda u zube

Tomić: Nema lakih protivnika u Europi. Nismo na visokoj razini, ali pobjedi se ne gleda u zube

Da smo zabili šanse iz prvog poluvremena, bilo bi nam lakše, ovako je ispala zahtjevna utakmica. Gzira stalno igra na rubu prekršaja, rekao je trener Rijeke nakon pobjede u Konferencijskoj ligi

VIDEO

Mučila se Rijeka protiv Gzire United na Malti do 57. minute, ali je u preostalom vremenu zabila dva komada i s ugodnih 2-0 ide na uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige idući četvrtak na Rujevici.

- Važna, jako važna pobjeda. A bilo je baš kao što sam upozoravao u pripremi same utakmice: više uopće nema lakih protivnika u Europi. Sve su momčadi ozbiljne - rekao je trener bijelih Goran Tomić.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Rijeke

Pokretanje videa...

Rijeka predstavila dresove VIDEO

Denis Bušnja zabio je vodeći gol na dodavanje Ivana Tomečaka, a Prince Ampem u 77. postavio konačnih 2-0 nakon ukradene lopte Jorgea Obregóna. Rijeka je u završnici preživjela s desetoricom jer je u 87. minuti drugi žuti karton dobio Ivan Lepinjica.

- Imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu i to smo trebali iskoristiti. Da jesmo, bilo bi dosta lakše kroz svih 90 minuta. Ovako je ispala jedna zahtjevna utakmica. Jer Gzira je momčad koja konstantno igra na rubu prekršaja, jako su agresivni i dobri u destrukciji protivničke igre. Možemo biti zadovoljni rezultatom - rekao je Tomić i dodao:

- Istina, Bušnja i Obregon su donijeli impuls s klupe dodatnu energiju. Nismo bili na razini na kojoj sam se nadao da ćemo biti ali: pobjedi se ne gleda u zube.

- Puno smo energije potrošili po ovom vrućem i sparnom vremenu, ali... Regenerirat ćemo se u petak i subotu pa naći energiju da u nedjelju kod kuće protiv Istre nastavimo s pobjedničkim nizom s kojim smo počeli ovu sezonu - zaključio je trener Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner