To je to što me zanima!

Tomić: Bili smo impresionirani, ljuti me reakcija nakon gola

Imamo aktivan rezultat, ali ne samo da možemo nego: moramo bolje. Ljuti me i to što smo se pripremali za pravilnu reakciju baš u onakvoj situaciji iz koje smo primili gol, rekao nam je Tomić nakon utakmice
Vidi originalni članak

Rijeka je remizirala s Hibernianom u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige. Goran Tomić nije bio zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morali smo i mogli puno bolje. Dojam je kako smo bili i malo impresionirani. Previše bespotrebno prodanih lopti i izbijanja, a imali smo protivnika s kojim se moglo igrati - rekao je za 24 sata trener Rijeke.

Uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Morat će tamo Riječani puno bolje. Protiv Dinama su dokazali da mogu igrati protiv jačih momčadi 'na papiru' pa zašto ne bi i protiv tamo nekog Hiberniana.

KOMENTAR Škote se moglo riješiti odmah, ali neka... Past će na Rujevici!

- Imamo aktivan rezultat, ali ne samo da možemo nego: moramo bolje. Ljuti me i to što smo se pripremali za pravilnu reakciju baš u onakvoj situaciji iz koje smo primili gol. Dakle: nismo bili unutra 100%, a na ovoj razini detalji kao taj kod primljenog gola se ne praštaju. Nova smo momčad u stvaranju, sad imamo aktivan rezultat i još tjedan dana za pripremu uzvrata. Možemo biti jedino: bolji - zaključio je Tomić.

Rijeka je povela u 61. minuti preko Ampema, a Boyle je nakon šest minuta zabio za izjednačenje i 'ničiju prednost' uoči uzvrata na Rujevici.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.08.2021.

    Odličan je Tomić. Volio bih da jednog dana, kad završi posao u Rijeci, postane trener Dinama.

  • kad pride nedeja zapolne 06.08.2021.

    dobro je , sve o.k.,idemo dalje...

  • Inati se Slavonijo... 06.08.2021.

    Ajde srbendo odjebi sa hr portala.. 🖕🖕

Komentiraj...
Vidi sve komentare