To je to što me zanima!

Tomić solidan u pobjedi Barce, Bogdanović zabio 12 za Fener

Bojan Bogdanović odigrao je 36 minuta u pobjedi Fenerbahçea i pritom zabio 12 koševa. Ante Tomić bio je solidan u pobjedi Barce kod Fuenlabrade 79-76
Vidi originalni članak

Košarkaši Fenerbahçea pobijedili su sa 74-66 Tofaş u ogledu 6. kola turske TBL lige. Za Fenerbahçe je to peta pobjeda u sezoni, dok je Tofaş upisao četvrti poraz...

Vrlo lagano je Fenerbahçe ostvario uspjeh ove nedjelje, a najbolji dokaz tome je prednost od dvadeset poena koliko je bilo na ulazu u zadnju četvrtinu. U laganom ritmu je Fenerbahçe odradio posljednjih deset minuta, a gosti su takvo što iskoristili da izvuku s ovog gostovanja ugodan poraz.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je bio drugi strijelac u pobjedničkoj momčadi. Odigrao je 36 minuta, te je postigao 12 koševa. Imao je još četiri skoka i jednu asistenciju. Za dva poena je gađao 2-8, za tri 2-3, te s linije slobodnih bacanja 2-2.

Prvi je strijelac bio David Andersen sa 15 koševa, a australski je reprezentativac tome dodao i sedam skokova, te tri uspješna dodavanja.

Na suparničkoj strani je Tomislav Ružić ubacio dva koša za 16 minuta igre. Imao je i četiri skoka, te dvije asistencije.

Solidni Tomić, teška pobjeda Barcelone

Pet utakmica 8. kola španjolske košarkaške Endesa lige je odigrano u ranijem nedjeljnom terminu. Izdvojimo tešku pobjedu Barcelone u gostima kod Fuenlabrade od 79-76.

Upisala je tako Barcelona petu pobjedu sezone (uz tri poraza), a hrvatski košarkaš Ante Tomić solidno je odradio svojih 28 minuta na parketu. Postigao je sedam koševa, a imao je i šest skokova, te dvije asistencije. Gađao je 3-8 iz igre, kao i 1-1 s linije slobodnih bacanja.

Barçu je do uspjeha predvodio Juan Carlos Navarro sa 16 koševa i šest asistencija, a isti broj koševa je ubacio i slovenski krilni-centar Lorbek.

Bilbao Basket je bio uvjerljiv kao domaćin protiv Joventuta, te je slavio 80-62. Hrvatski igrač Fran Pilepić je u pobjedu Baskijaca ugradio pet koševa za 18 minuta, a upisao je i po jedan skok i asistenciju.

Do šeste pobjede u sezoni (drugo mjesto na ljestvici) je došla Valencia Velimira Perasovića (73-69 pobjeda kod Canariasa).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare