Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tomić solidan u pobjedi Barce, Bogdanović zabio 12 za Fener

Tomić solidan u pobjedi Barce, Bogdanović zabio 12 za Fener
1

Bojan Bogdanović odigrao je 36 minuta u pobjedi Fenerbahçea i pritom zabio 12 koševa. Ante Tomić bio je solidan u pobjedi Barce kod Fuenlabrade 79-76

VIDEO

Košarkaši Fenerbahçea pobijedili su sa 74-66 Tofaş u ogledu 6. kola turske TBL lige. Za Fenerbahçe je to peta pobjeda u sezoni, dok je Tofaş upisao četvrti poraz...

Vrlo lagano je Fenerbahçe ostvario uspjeh ove nedjelje, a najbolji dokaz tome je prednost od dvadeset poena koliko je bilo na ulazu u zadnju četvrtinu. U laganom ritmu je Fenerbahçe odradio posljednjih deset minuta, a gosti su takvo što iskoristili da izvuku s ovog gostovanja ugodan poraz.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je bio drugi strijelac u pobjedničkoj momčadi. Odigrao je 36 minuta, te je postigao 12 koševa. Imao je još četiri skoka i jednu asistenciju. Za dva poena je gađao 2-8, za tri 2-3, te s linije slobodnih bacanja 2-2.

Prvi je strijelac bio David Andersen sa 15 koševa, a australski je reprezentativac tome dodao i sedam skokova, te tri uspješna dodavanja.

Na suparničkoj strani je Tomislav Ružić ubacio dva koša za 16 minuta igre. Imao je i četiri skoka, te dvije asistencije.

Solidni Tomić, teška pobjeda Barcelone

Pet utakmica 8. kola španjolske košarkaške Endesa lige je odigrano u ranijem nedjeljnom terminu. Izdvojimo tešku pobjedu Barcelone u gostima kod Fuenlabrade od 79-76.

Upisala je tako Barcelona petu pobjedu sezone (uz tri poraza), a hrvatski košarkaš Ante Tomić solidno je odradio svojih 28 minuta na parketu. Postigao je sedam koševa, a imao je i šest skokova, te dvije asistencije. Gađao je 3-8 iz igre, kao i 1-1 s linije slobodnih bacanja.

Barçu je do uspjeha predvodio Juan Carlos Navarro sa 16 koševa i šest asistencija, a isti broj koševa je ubacio i slovenski krilni-centar Lorbek.

Bilbao Basket je bio uvjerljiv kao domaćin protiv Joventuta, te je slavio 80-62. Hrvatski igrač Fran Pilepić je u pobjedu Baskijaca ugradio pet koševa za 18 minuta, a upisao je i po jedan skok i asistenciju.

Do šeste pobjede u sezoni (drugo mjesto na ljestvici) je došla Valencia Velimira Perasovića (73-69 pobjeda kod Canariasa).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše