To je to što me zanima!

Tomica Mijatović nakon Perasovića na klupi Cibone

Mijatovićevo preuzimanje Cibonine klupe još nije potvrđeno, ali je sve izvjesnije da će dojučerašnji Perasovićev pomoćnik biti novi trener 'vukova'
Vidi originalni članak

Iako iz kluba pod Tornjem još ništa nije potvrđeno Tomislav Mijatović sljedeći tjedan će preuzeti klupu Cibone. Tako će Velimira Perasovića kao trenera 'vukova' naslijediti njegov dojučerašnji pomoćnik. Sve je izglednije da preostale dvije opcije Slobodan Subotić i Veljko Mršić otpadaju.
- Za sada je sve na usmenoj razini, u klubu su mi potvrdili da ću biti trener, a sve konkretne stvari dogovorit ćemo kad se vratim sljedećeg tjedna - rekao je za SN Mijatović koji je od 2001. naovamo bio pomoćnik svih Ciboninih trenera izuzev Dražena Anzulovića s kojim je surađivao samo jednu sezonu.
Mijatović koji je svjestan teške financijske situacije u klubu (Perasović i igrači nisu još isplaćeni), ne postavlja pitanje oko novca već kako zadržati igrače na okupu.
- Nije tu bitan moj ugovor, moja plaća, puno važnije je zadržati momčad, što sam na prvom sastanku naveo kao prioritet. Nekakv moj ideal bi bilo zadržati baš sve, momčad koja je testirana u Euroligi, pojačati se s jednim strancem i možda dvojicom domaćih igrača, naravno, mlađih - zaključio je za Sportske Mijatović koji od sljedeće sezone neće moći računati na dvojicu najboljih Marka Tomasa i Jamonta Gordona.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 01.07.2010.

    zar ovo stvarno nikoga ne zanima :P tko će sad donosit lopte igračima kad im budet trebalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare