To je to što me zanima!

Tomislav Karlo: Nema slavlja dok traje prvenstvo

Europska srebra Duje Draganje i Saše Imprića te pet državnih rekorda vrlo su brzo zaboravljena. Jedino su bitne sljedeće utrke
Vidi originalni članak

Prije dvije godine na EP-u 200 m mješovito otplivao je za 2:03.41. Na prošlom EP-u rezultat je popravio za 3,5 sekunde, a preksinoć za dodatnih 1,41 sekundu. Saša Imprić stigao je do najvećeg uspjeha u karijeri, a nastavi li ovim tempom, vrlo brzo mogao bi u svjetski vrh.
- Da, Imprić ide velikim koracima naprijed i svi mi radimo na tome da jednog dana dođe u svjetski vrh - rekao je Tomislav Karlo, direktor reprezentacije, koja nakon prvog finalnog dana ima dva srebra i čak pet oborenih državnih rekorda. No Karlo je “prisiljen” biti i glasnogovornik jer bez obzira na odlične rezultate, plivači su “povučeni” i samo razmišljaju o prvoj sljedećoj utrci.
- I Draganja i Imprić jako su zadovoljni ovim što su napravili, ali nema slavlja dok Europsko prvenstvo traje. Obojicu ih još čeka težak program i samo su na to koncentrirani - rekao je Karlo te dodao kako osobito Duji nije bilo ni do kakvog slavlja jer ga je cijeli jučerašnji dan bolio želudac. Tako je ona ružna vijest o “dopingiranom” Strahiji trajala samo jedan dan. Stožer reprezentacije uspio je “vratiti” psihički posrnule plivače, koji su očigledno i te kako spremni doputovali u Debrecen.
Da je kojim slučajem Europsko prvenstvo završilo već nakon prvog dana, za nas bi bilo i te kako uspješno. Dvije srebrne medalje i pet državnih rekorda velik su uspjeh, ali gotovo je sigurno da na tome nećemo ostati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare