To je to što me zanima!

Tomislav Kiš napustio Hajduk, otišao na potpis s Kortrijkom

Prvenstveni razlog Kiševog odlaska je to što ne želi s Hajdukom produljiti ugovor koji mu istječe sljedećeg ljeta. A Hajduk je takvim igračima namijenio - klupu...
Vidi originalni članak

Tomislav Kiš je napustio hotel s igračima Hajduka, neće biti u kadru za nedjeljnu utakmicu protiv Intera jer će u pratnji menadžera otputovati na završne pregovore i liječnički pregled s belgijskim Kortrijkom.

Kiš putuje Belgiju u dogovoru s klubom, kojem bi trebalo pripasti oko 200 tisuća eura odštete, a prvenstveni razlog odlaska je to što Kiš ne želi produljiti ugovor koji mu istječe sljedećeg ljeta.

Hajduk je zauzeo stav da igrači koji uđu u zadnju godinu ugovora moraju potpisati novi ugovor ili neće igrati i zbog toga je Kiš, koji nije htio više sjediti na klupi, odlučio otići, a Hajduk mu neće stajati na putu.

Dan nakon poraza od Slovana i ispadanja iz Europe na Poljudu su Kiševi zastupnici tražili od Marina Brbića raskid ugovora.

- Nismo zadovoljni tretmanom, očekivali smo nakon svega da će Kiš napokon dobiti pravu priliku, ali čini se kako ni ovaj put ništa od toga - kazao je Robert Novosel.

U četiri sezone od dolaska u Split, Kiš je više igrao i zabijao na posudbama u Dugopolju, Gorici i Zavrču nego u Hajduku. Kod Damira Burića je sjano počeo, ali nakon toga se "izgubio".

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Mercedes s klasa 31.08.2015.

    I onda su ljubomorni na Dinamo. pa Mamić proda korner zastavicu za 150.000

  • bbbdado 30.08.2015.

    Hajduk mu je za produženje ugovora namjenio plaću od 3 500 € , Milevski ima 13 000 € mjesečno

  • antijugoslavencina 30.08.2015.

    Kiš, sretno i hvala ti za sve što si dao ovom nekad velikom klubu a danas ispostavi SDP-a i lokalnih orjunaša,jugonostalgičara i partizančina! Kažu da će dogodine vratiti petokraku na grb pa ti je bolje u ići u Belgiju. Tamo je komunizam zabranjen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare