To je to što me zanima!

Tommyu Angelu tek je osam, a već ga zovu 'novim Messijem'

Tommy Angel, buduća je nada nogometa. Mali nogometaš ima tek osam godina, već ga uspoređuju s velikanom europskog i svjetskog nogometa Lionelom Messijem
Vidi originalni članak

Tommy Angel, sin legende Aston Ville, sada igrača LA Galaxya Juan Pabla Angela, proglašen je 'novim Messijem'. Osmogodišnji fenomen ima jednak šut lijevom nogom kao igrač Barcelone, a ni u ostalom ne zaostaje za Argentincem. Mališan se već sada može pohvaliti zavidnom tehnikom, a zahvaljujući svojim vještinama postao je idol weba.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • HERCEGOVAC_2 04.08.2011.

    prije ce biti škrti ronaldo!

  • DavidŽupanić 04.08.2011.

    Mali ima neku tehniku,no..Daleko je to od Messija..I s ovakvom igrom nece nikamo stici..Nogomet se sastoji od 22 igraca..11 s jedne strane, i 11 s druge.. Sto se podrazumjeva da je to timska igra.. Svaka cast na tehnici,ali ovdje mu to mozda prolazi kod limaca,no ako misli nastaviti karijeru treba poceti igrati vise timski.. O tome treba razmisljati u takvim godinama u kakvima je on sad,jer kakav nogomet igras od malog,to te drzi za cijeli zivot.. Mozes ti kasnije promjeniti stil igre,al uvijek ces igrati nekako na svoj nacin..Jedan igrac moze puno doprinjeti ekipi,no ne i drzati cijelu utakmicu..

  • Nisam Taj 04.08.2011.

    Ima nesto u njemu samo ga se ocito mora naucit igrat u sustavu jer mi se cini da ce ovako od njega postat samo sebicnjak kojem ce netko prije ili kasnije polomit noge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare