To je to što me zanima!

Emery dobio otkaz u Arsenalu, nasljeđuje ga legendarna špica!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolac nije preživio niz od sedam utakmica u kojima je s Arsenalom ostvario ima dva remija i pet poraza. Wenger tako loš niz nije imao u preko dva desetljeća na klupi londonskog kluba
Vidi originalni članak

Jednostavni hashtag #EmeryOut od četvrtka navečer najveći je nogometni trend Twittera. Stotine tisuća navijača Arsenala puni gorčine pozivali upravu da otpusti španjolskog trenera koji je pogubio odnos i sa igračima i sa realnošću. U petak ujutro ih je i poslušala.

Unai Emery (48) nakon 18 mjeseci dobio je otkaz na klupi "topnika", a njegov će privremeni nasljednik biti Frederik Freddie Ljungberg (42), dosadašnji trener U23 momčadi Arsenala i bivši napadač, koji je dres kluba nosio od 1998. do 2007.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U zadnjih sedam utakmica imao je dva remija i pet poraza. U četvrtak navečer njegov je Arsenal kod kuće izgubio od Eintrachta 1-2 u Europskoj ligi pa time propustio osigurati prolazak skupine za koji mu je bio dovoljan i bod.

Arsenal je u Premiershipu tek osmi sa samo 18 bodova u 13 kola, ispred njih je i Sheffield United i Burnley, a Liverpool na vrhu ima nevjerojatnih 19 bodova više nakon samo trećine sezone.

Arsène Wenger (70) vodio je Arsenalovu prvu momčad 22 godine i u preko dva desetljeća nikad mu se nije dogodilo da njegov Arsenal u sedam uzastopnih utakmica nema ama baš niti jednu pobjedu protiv ama baš nijednog suparnika, a na klupi "topnika" nanizao je - 1235 utakmica!

Emeryju je to uspjelo u manje od 80 (preciznije: 78).

EUROPSKA LIGA Emery čeka otkaz! Eintracht srušio Arsenal usred Londona

Navijači su utoliko 'luđi' jer je Emery iz izjave u izjavu samo ponavljao:

- Vidio sam napredak u igri moje momčadi... Mi napredujemo... Ja sam vidio pozitivne pomake...

Čovjek je napravio sve, lupetao bez ikakvog smisla, ali klupu nije dao. Pa su mu je oduzeli.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lajh1985 29.11.2019.

    a wenger im smetao

  • 29.11.2019.

    Zuti karton zbog kritickog misljenja prema novinarima 24 sata? Ne shvacam,ali dobro, pokusat cu biti sto pristojnije kritican svojim drugim komentarom. Dakle: 1. Ljunberg nije špica, ne možete takve greške imat već u samom naslovu 2. Wenger je više spominjan nego Ljunberg, isti Wenger koji u klubu nije već godinu dana. 3. Na drugim portalima se navode vec moguci kandidati za zamjenu , Allegri za sad najizvjesniji, Ljunberg je samo privremena opcija, iako i on stoji kao kandidat. 4. Nadam se da je ovo bolje napisano admine i da nece bit žuti, jer ako bude onda stvarno ne znam kako reagirati na drugi žuti, a niti jednom nisam uvrijedio nekoga ili opsovao.

  • Talibanko 29.11.2019.

    Kaj onaj klaun Bjelica mora napraviti da dobije otkaz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare