To je to što me zanima!

Torcida budila igrače Šahtjora karuselom, čule se i eksplozije

Pripadnici Torcide noć prije utakmice glasno su prodefilirali Splitom u tradicionalnom karuselu prije važnih europskih utakmica Hajduka. Igrači Šahtjora nisu mirno spavali
Vidi originalni članak

Hajdukovi navijači po običaju su priredili karusel za igrače Šahtjora iz Karagandija koji su bili smješteni u hotelu Atrijum. Torcida je tijekom noći u koloni najavila Kazahstancima što ih čeka na današnjoj utakmici (19:30).

U koloni je sudjelovalo nekoliko stotina auta i motora, a za potpuni doživljaj pristaše Hajduka upotrijebili su trube na vozilima i palili baklje.

Građani Splita tijekom noći su Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj prijavili i tri eksplozije koje su navodno odjeknule, no nije zabilježena bilo kakva šteta niti je tko ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • stones1990 08.08.2014.

    svaka Vam čast i za karusel i za sinoćnju utakmicu.Vi na tribinama,a igrači na terenu,a sa klupa za rezervne igrače se jasno vidi :JEDNA DUŠA, JEDNO TILO. A ne kao u Zg,na sjeveru mamičevi plačenici i nakon toga Mamić sam sebe laže i priča da je sretan što su se navijači vratili.90-tih je na sjeveru bilo više nas stonesa nego u zadnje vrijeme plačenika

  • kontra mraku kontra sili 08.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Duje1950_1 07.08.2014.

    Hajduk salalalala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare