To je to što me zanima!

Torcida je blokirala autocestu: Plaćali su cestarinu u lipama!

Nastavit ćemo s nizom ovakvih akcija dok ne vidimo konkretne promjene. Pred nama su lokalni izbori, turistička sezona i niz događaja. Ideja imamo dovoljno, rekao je glasnogovornik Torcide
Vidi originalni članak

Velika se kolona u subotnjim prijepodnevnim i ranim poslijepodnevnim satima stvorila od čvora Lučkog na autocesti prema zapadu zbog prometne nesreće, ali bilo je kolona i na naplatnim kućicama na ulazu u Zagreb, i to - zbog Torcide.

Navijači Hajduka na današnji su derbi protiv Dinama na Maksimiru došli osobnim automobilima, i to samo po sebi ne bi bilo toliko problematično da cestarinu nisu odlučili platiti - lipama!

Pravdaju se da su to napravili kako bi upozorili na "neizdrživo stanje u hrvatskom nogometu".

- Pasivnost onih koji mogu riješiti ovaj problem znači da podržavaju ovakav HNS i ljude koji sada vode hrvatski nogomet. To je situacija s kojom se Torcida i navijači Hajduka ne mogu pomiriti. Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore, to nas ne zanima i ne zadovoljava - rekao je Damir Gruić, glasnogovornik Torcide, i dodao:

- Nastavit ćemo s nizom ovakvih akcija dok ne vidimo konkretne promjene. Pred nama su lokalni izbori, turistička sezona i niz događaja. Ideja imamo dovoljno.

"Na autocesti A1 povremeno je pojačan priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba. Kolona je duga oko 1 km. Korisnike molimo za strpljenje", objavio je Hrvatski autoklub oko 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • mangup@dj 22.04.2017.

    Da naučite igrati nogomet ne bi vam trebale akcije protiv HNS-a mogli bi na nogometnom terenu pokazivat revolt i dokazivati pravdu

  • paškopatak_II 22.04.2017.

    Ajmo svi na Rivu i plaćamo kave lipama. J??e, pa kome štetu radite ?

  • JemsAutopraonica 22.04.2017.

    Treba u sred sezone uzvratiti istom mjerom na izlazu s auto ceste prema Splitu. Vrlo jednostavno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare