To je to što me zanima!

Torcida: Još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona

Inter je postao hit hitova jer, kad bih nabrojao uvjete u kojima radimo, ovo nitko od nas nije očekivao. Bila je ovo vrhunska utakmica i vrhunska sezona, rekao je Samir Toplak
Vidi originalni članak

Ishod je loš za nas, utakmica sve samo ne ono što smo očekivali. Otvorili smo utakmicu s puno pogrešaka, to se odrazilo na našu igru. Poveli su iz penala, mi smo dobili i crveni karton, pokušavali s igračem manje, imali dosta prilika, željeli smo se nadigravati... I kad to ne iskoristiš, protivnik pobijedi. Malo smo žalosni i tužni što nismo pobijedili u zadnjoj utakmici na Poljudu, rekao je Damir Burić.

Trener Hajduka nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon što je njegova momčad protiv zaprešićkog Intera (2-0) pretrpjela treći uzastopni poraz u prvenstvu i uz zvižduke se oprostila od svojih navijača za ovu sezonu.

Nakon drugog gola na utakmici Ilije Nestorovskog, najboljeg strijelca lige s 22 gola, Torcida je na sjeveru izvjesila transparent s natpisom "Još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona" i ostavila prazna sjedeća mjesta kao poveznica s praznim srcem.

- Nisam puno gledao, fokusiran sam bio na utakmicu. Bila je otvorena do samoga kraja, da možemo dati gol... Tino, Mastelić... Da su zabili, mi bismo se vratili u utakmicu - dodao je.

Toplak: Inter je postao hit

- Hajduk se nudio i za više od ovoga, ali moramo ostati čvrsto na zemlji, ovo je za nas prekrasna pobjeda. Inter je postao hit hitova jer, kad bih nabrojao uvjete u kojima radimo, ovo nitko od nas nije očekivao. Bila je ovo vrhunska utakmica i vrhunska sezona. Hajduk ima jednog Sušića, koji je tri klase ispred svih i ako ih on ne povuče, onda im je teško. Vidi se i trenerov rukopis, ali oni su treći, puno ispred nas, i lijepo je takvu momčad dobiti - rekao je Samir Toplak.

Nestorovski na kraju sezone odlazi u Palermo, koji se u Italiji bori za ostanak u Serie A.

- Kao što sam rekao za Sušića, tako vrijedi i za Nestorovskog. On je igrač koji radi razliku. Radimo na rješenju, ali idemo najprije malo uživati u ovoj pobjedi.

Koliko ovih igrača očekujete na ljeto?

- Uf, to je jako teško pitanje. Najteže. Ne znam vam odgovoriti na to pitanje - zaključio je Toplak.

Kalinić: Gorak okus na oproštaju

- Nisam se nadao da bi se ovakvom utakmicom i porazom mogli oprostiti od Poljuda ove sezone. Rano smo dobili crveni karton i teško je bilo očekivati da ćemo s igračem manje uspjeti nešto napraviti. Šteta, gorak okus na oproštaju - kazao je Lovre Kalinić, golman Hajduka.

Čeliković: Velike stvari ove sezone

- Čestitke suigračima i treneru, napravili smo velike stvari ove sezone, a ova pobjeda kruna je svega. Bez obzira na to tko igra za Hajduk i gdje se igra, Hajduk je uvijek Hajduk i velika je stvar pobijediti ga - poručio je Ivan Čeliković, nogometaš Intera.

I u Zaprešiću i u Splitu Hajduku ste pogodili okvir gola iz slobodnog udarca.

- Valjda je suđeno da ja kao bivši hajdukovac ne zabijem svom klubu.

Hoćete li se jednog dana vratiti na Poljud?

- Cijeli život sanjao sam da zaigram za Hajduk. Spletom okolnosti želja mi se nije ostvarila, ali tko zna, možda i hoće jednoga dana...

Idi na 24sata

Komentari 77

  • SpužvaBobSkockani 09.05.2016.

    Sa ovakvim trendom, realnija je borba za opstanak nego za trofeje .

  • DarijoBilić 09.05.2016.

    živio narodni hajduk

  • miris kusa 09.05.2016.

    dok ulica vodi klub nece bit bolje......

Komentiraj...
Vidi sve komentare