Obavijesti

Sport

Komentari 77

Torcida: Još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona

Torcida: Još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona
1

Inter je postao hit hitova jer, kad bih nabrojao uvjete u kojima radimo, ovo nitko od nas nije očekivao. Bila je ovo vrhunska utakmica i vrhunska sezona, rekao je Samir Toplak

VIDEO

Ishod je loš za nas, utakmica sve samo ne ono što smo očekivali. Otvorili smo utakmicu s puno pogrešaka, to se odrazilo na našu igru. Poveli su iz penala, mi smo dobili i crveni karton, pokušavali s igračem manje, imali dosta prilika, željeli smo se nadigravati... I kad to ne iskoristiš, protivnik pobijedi. Malo smo žalosni i tužni što nismo pobijedili u zadnjoj utakmici na Poljudu, rekao je Damir Burić.

Trener Hajduka nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon što je njegova momčad protiv zaprešićkog Intera (2-0) pretrpjela treći uzastopni poraz u prvenstvu i uz zvižduke se oprostila od svojih navijača za ovu sezonu.

Nakon drugog gola na utakmici Ilije Nestorovskog, najboljeg strijelca lige s 22 gola, Torcida je na sjeveru izvjesila transparent s natpisom "Još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona" i ostavila prazna sjedeća mjesta kao poveznica s praznim srcem.

- Nisam puno gledao, fokusiran sam bio na utakmicu. Bila je otvorena do samoga kraja, da možemo dati gol... Tino, Mastelić... Da su zabili, mi bismo se vratili u utakmicu - dodao je.

Toplak: Inter je postao hit

- Hajduk se nudio i za više od ovoga, ali moramo ostati čvrsto na zemlji, ovo je za nas prekrasna pobjeda. Inter je postao hit hitova jer, kad bih nabrojao uvjete u kojima radimo, ovo nitko od nas nije očekivao. Bila je ovo vrhunska utakmica i vrhunska sezona. Hajduk ima jednog Sušića, koji je tri klase ispred svih i ako ih on ne povuče, onda im je teško. Vidi se i trenerov rukopis, ali oni su treći, puno ispred nas, i lijepo je takvu momčad dobiti - rekao je Samir Toplak.

Nestorovski na kraju sezone odlazi u Palermo, koji se u Italiji bori za ostanak u Serie A.

- Kao što sam rekao za Sušića, tako vrijedi i za Nestorovskog. On je igrač koji radi razliku. Radimo na rješenju, ali idemo najprije malo uživati u ovoj pobjedi.

Koliko ovih igrača očekujete na ljeto?

- Uf, to je jako teško pitanje. Najteže. Ne znam vam odgovoriti na to pitanje - zaključio je Toplak.

Kalinić: Gorak okus na oproštaju

- Nisam se nadao da bi se ovakvom utakmicom i porazom mogli oprostiti od Poljuda ove sezone. Rano smo dobili crveni karton i teško je bilo očekivati da ćemo s igračem manje uspjeti nešto napraviti. Šteta, gorak okus na oproštaju - kazao je Lovre Kalinić, golman Hajduka.

Čeliković: Velike stvari ove sezone

- Čestitke suigračima i treneru, napravili smo velike stvari ove sezone, a ova pobjeda kruna je svega. Bez obzira na to tko igra za Hajduk i gdje se igra, Hajduk je uvijek Hajduk i velika je stvar pobijediti ga - poručio je Ivan Čeliković, nogometaš Intera.

I u Zaprešiću i u Splitu Hajduku ste pogodili okvir gola iz slobodnog udarca.

- Valjda je suđeno da ja kao bivši hajdukovac ne zabijem svom klubu.

Hoćete li se jednog dana vratiti na Poljud?

- Cijeli život sanjao sam da zaigram za Hajduk. Spletom okolnosti želja mi se nije ostvarila, ali tko zna, možda i hoće jednoga dana...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...