To je to što me zanima!

Torcida: Ne skupljajte jeftine bodove, nećete profitirati!

Sljedeće godine Klub navijača Torcida proslavit će 70. rođendan, a Hajdukova navijačka grupa tim se povodom obratila priopćenjem u kojem ne želi da se na njoj skupljaju politički bodovi
Vidi originalni članak

U Splitu će se u četvrtak održati sjednica Gradskog vijeća na kojoj će tema biti i proračun za 2020. godine te plan raspodjele sredstava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sljedeće godine Klub navijača Torcida proslavit će 70. rođendan, a Hajdukova navijačka grupa tim se povodom obratila priopćenjem u kojem ne želi da se na njoj skupljaju politički bodovi.

Torcidi je, naime, namijenjeno 300 tisuća kuna za tu proslavu.

- KN Torcida oštro se ograđuje od malverzacije koja se sprema na sutrašnjem Gradskom vijeću. Na inicijativu istaknutog organizatora manifestacija i promotora, koji je blizak političkim krugovima, predložit će se iz gradskog proračuna izdvojiti iznos od 300.000 HRK za obilježavanje 70 godina od osnutka Torcide.

Tim iznosom bi, naravno, raspolagala tvrtka spomenutog promotora.

Klub navijača Torcida o tome ništa nije znao niti je odobrio korištenje svog imena u svrhu ičijeg skupljanja političkih bodova, a pogotovo ne kako bi netko na imenu Torcide ostvario profit.

Torcida je navijačka skupina i profit nije u našem rječniku! Da se politiku i njene potrčke pitalo, Torcida ne bi dočekala ni prvi, a kamo li sedamdeseti rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mihic82 19.12.2019.

    Zasto je pola komentara izbrisano , a nitko nikoga nije vrijeđao , počevši sa mojim. Koje su to fore stvoriti drugačije misljenje ljudi u komentarima ili se ne podudaraju sa onim sto admin ili autor misle? I nemojte molim vas odgovarati sa ne komentirajte odluke admina nego zelim znati zasto tonradite onako ljudski me zanima

  • Syrian 19.12.2019.

    Bravo, treba skroz prestat financirat i Torcidu i Hajduka javnim novcem.

  • Tresspaser_1 19.12.2019.

    Problem je sta to ide javno, inace Torcida nebi imala problema uzeti novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare