To je to što me zanima!

Torcida otkrila još novih dokaza brutalnosti u Žilini

Torcida će tužiti slovačku policiju zbog brutalnosti prije utakmice Hajduka i Žiline u trećem pretkolu Europske lige kada su navijači brutalno pretučeni
Vidi originalni članak

Nakon četiri dana Torcida je objavila fotografije terora slovačkih policajaca u Žilini. Splitski navijači tvrde da su u miru i nadglasavanju sa Žilininim navijačima bili na glavnom gradskom trgu te da ih je policija bez razloga brutalno pretukla. Na fotografijama se vidi da je slovačka policija pretjerala i okrutno pretukla Hajdukove navijače. Vodstvo Torcide sprema tužbu zbog “diskriminacijskog i rasističkog ponašanja slovačke policije”. Hajdukovi navijači pripremaju dokumentaciju ozlijeđenih i pokradenih navijača te će ju predati odvjetničkom uredu u Slovačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • zkovac89 06.08.2009.

    tako bi sve huligane trebalo premlatiti i kod nas možda bi i mi koji bi stvarno navijali išli gledati utakmice,a baš zbog takvih huligana ne idemo svaka čast slovačkoj policiji. nije to išla sirotinja gledati utakmicu nego oni kojima roditelji imaju novaca i koji i kod nas rade nerede trebalo ih je malo ostaviti i tamo u zatvoru možda se konaćno nauće ponašati kako priliči svakom hrvatu koji stvarno navija za svoj klub i repku.pozdrav ja bi ih još namlatio kad su se vratili nazad u hrvatsku.

  • neno02 06.08.2009.

    Ne znam baš da bi Slovaci bezveze navalili. Zašto bi oni uopće imali nešto protiv nas? Pa uvijek su nam bili prijatelji. A i svi znamo da su BBB i Torcida uvijek pravili ekscese.Zamjeraju Jandrokoviću što se ispričao? Nekako se meni čini da bi mu trebali biti zahvalni.Trebali bi mi prvo doma počistiti pred svojim vratima, kak su i Englezi, pa više ne bi morali gledati takve gadosti koje nam se događaju po stadionima igradovima uoči utakmica. Sječam se dok je Slaven ušao u prvu ligu i prvih ekscesa koje je naša policija doživjela očito nespremna misleći kako se to u mirnom KC ne može dogoditi. Prvo su cirkus napravili Varteksovci, a onda BBB i poslije toga više nikada nitko. Zašto toga kod nas već nema godinama? Očito je klub u suradnji s policijom puno bolje organiziran od ostalih gradova.

  • smarty21 05.08.2009.

    Hrvati su pametni ljudi ?? A ti?? Saznaj svoj IQ prema standardima EU -----> http://hr.test-iq.com/#187868

Komentiraj...
Vidi sve komentare