To je to što me zanima!

Torcida poziva na prosvjed i poručuje: Vi niste Hajduk!

Iz Kluba navijača Hajduka - Torcida, pozvali su na protest svih navijača 'bilih' na subotnjem derbiju protiv Dinama te su poručili: 'Vi niste Hajduk!'
Vidi originalni članak

Torcida je pozvala sve svoje pripadnike i sve navijače Hajduka da u subotu ne odu na Poljud i na taj način prosvjeduju protiv upravljačkog i rezultatskog kaosa u klubu.
- Tužni smo i teško nam je, jer ovo je najteža odluka koju smo donijeli u 59. godina dugoj povijesti ali se nadamo da će uroditi plodom – rekao je glasnogovornik Torcide Dado Lelas i dodao.
- Iscrpili smo sve druge legalne poteze i zato smo se odlučili na ovaj prosvjed.
Tajnik Torcide Stipe Lekić pojasnio je kako će se svi navijači koji podržavaju prosvjed  okupiti na Peristilu, gdje će ispred sv. Duje zapaliti svijeće i krenuti prema Poljudu. Tamo će otpjevati nekoliko pjesama i zaputiti se prema Starom placu gdje će organizirano gledati utakmicu i navijati.
- Naša borba protiv podobnih političara, raznih menadžera iz mafijaškg miljea, volontera i amatera, nepotizma, „rodijaka“, uhljeba i ostalih neradnika koji predstavljaju Hajduk, traje već dugio niz godina i nikad neće prestati – kaže Lekić, koji je pozvao sve navijače da im se pridruže i naglasio kako je njihova želja da skup protekne mirno i dostojanstveno.
Predsjednik Torcide Žan Ojdanić najavio je i nove akcije i to na Skupštini zakazanoj za 22. studenoga, te kako je prosvjed jednokratnog karaktera a Torcida će već u slijedećem kolu, u Čakovcu pokušati okupiti najveći broj pripadnika na gostovanju.  
- Nikome nećemo braniti da ode na utakmicu, no naš je cilj da na Poljudu bude što manje navijača. Bit će još derbija – zaključio je Ojdanić.
Iz povjerljivih izvora bliskih navijačima DInama saznajemo kako se ni BBB-i neće u velikom broju zaputiti u Split jer im nije izazov doći na Poljud na kome neće biti Torcide...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • boys 29.10.2009.

    jebemo vam majku komunističku....pičke tovarske

  • dalmatinac123456 29.10.2009.

    neslažem se sa takvim iskazivanjem nezadovoljstva ! . jer oni nisui hajduk oni su prolaznici kroz naš najdraži klub. stoga ja i moji ukućani sigurno dolazimo iz zadra na tu utakmicu . torcida treba blokirati vip ložu i nedozvoliti tim uhljebljenim debilima da sjede i gledaju utakmicu u miru. več treb ada torcida sa sjevera povede a zapad i istok nastave gromoglasno navijanje . !

  • TOMO OMIS 29.10.2009.

    E mini torcidaši ja sam veći hajdukovac od ijednoga od vas pa neće bojkotirati derby nemože me niko nagovorit da nedođem na utakmicu jer san s hajdukom i u dobru i zlu. Tobože svaku utakmicu pivaju i kad gube i kad tuku uvik virni svim hajduku a diste sada jeste li virni? Da vas na svaku utamicu dode 6 iljada a ne trista onda bi vas razumia ,a ne samo kad je derby ili neka euroutakmica onda ste svi velki torcidaši Tili bi velikog hajduka a može ih se prebrojat na prste jedne ruke a kad dođu dođu iz nekakvih drugih razloga tuča,paljevina...................................... HAJDUOVAC DO GROBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare