Obavijesti

Sport

Komentari 19

Torcida poziva na prosvjed i poručuje: Vi niste Hajduk!

Torcida poziva na prosvjed i poručuje: Vi niste Hajduk!
1

Iz Kluba navijača Hajduka - Torcida, pozvali su na protest svih navijača 'bilih' na subotnjem derbiju protiv Dinama te su poručili: 'Vi niste Hajduk!'

VIDEO

Torcida je pozvala sve svoje pripadnike i sve navijače Hajduka da u subotu ne odu na Poljud i na taj način prosvjeduju protiv upravljačkog i rezultatskog kaosa u klubu.
- Tužni smo i teško nam je, jer ovo je najteža odluka koju smo donijeli u 59. godina dugoj povijesti ali se nadamo da će uroditi plodom – rekao je glasnogovornik Torcide Dado Lelas i dodao.
- Iscrpili smo sve druge legalne poteze i zato smo se odlučili na ovaj prosvjed.
Tajnik Torcide Stipe Lekić pojasnio je kako će se svi navijači koji podržavaju prosvjed  okupiti na Peristilu, gdje će ispred sv. Duje zapaliti svijeće i krenuti prema Poljudu. Tamo će otpjevati nekoliko pjesama i zaputiti se prema Starom placu gdje će organizirano gledati utakmicu i navijati.
- Naša borba protiv podobnih političara, raznih menadžera iz mafijaškg miljea, volontera i amatera, nepotizma, „rodijaka“, uhljeba i ostalih neradnika koji predstavljaju Hajduk, traje već dugio niz godina i nikad neće prestati – kaže Lekić, koji je pozvao sve navijače da im se pridruže i naglasio kako je njihova želja da skup protekne mirno i dostojanstveno.
Predsjednik Torcide Žan Ojdanić najavio je i nove akcije i to na Skupštini zakazanoj za 22. studenoga, te kako je prosvjed jednokratnog karaktera a Torcida će već u slijedećem kolu, u Čakovcu pokušati okupiti najveći broj pripadnika na gostovanju.  
- Nikome nećemo braniti da ode na utakmicu, no naš je cilj da na Poljudu bude što manje navijača. Bit će još derbija – zaključio je Ojdanić.
Iz povjerljivih izvora bliskih navijačima DInama saznajemo kako se ni BBB-i neće u velikom broju zaputiti u Split jer im nije izazov doći na Poljud na kome neće biti Torcide...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju