To je to što me zanima!

Torcida prekinula Kalinića: 'Srami se, moj Hajduče...'

Skupina od sedamdesetak pripadnika Torcide, uz povišene tonove i psovke, na Poljudu je prekinula prvi trening novog trenera Hajduka Ivice Kalinića
Vidi originalni članak

Sedamdesetak pripadnika Torcide prekinulo je prvi trening Ivice Kalinića kao trenera Hajduka. Nakon destak minuta zagrijavanja ušli su na tribine pomoćnog travnjaka na Poljudu, sjeli na tribine i nakon toga povicima "dođite amo" pozvali igrače i posjeli ih ispod tribine na travnjak.
Na zidu koji ih je djelio stajao je novi grafit "srami se Hajduče, hvala na posjeti u bolnici, pozdrav iz Žiline". Navijači su kapetanu Srđanu Andriću predali unaprijed napisanu poruku koju je on pročitao igračima, a potom su im uz nekoliko povišenih tonova i psovki rekli da od njih očekuju prolaz protiv Žiline i pobjedu u Koprivnici.
Premda su u Hajduku imali dojavu da će igrači doći na trening te su angažirali nekoliko zaštitara, nitko nije reagirao i pokušao spriječiti navijače da se obrate igračima i novom treneru. Istini za volju sve je završilo nakon petnaestak minuta. Bez potrebe za ikakvom intervencijom, navijači su se razišli u miru, a igrači nastavili trening.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tahuti 07.08.2009.

    iako ovo nitko čitati neće- pa rekao sam i napisao što če biti-a bilo je i gore. jaki frajeri,,,sram vas bilo. niste vi nitko i ništa,nego gubitnici.

  • BERISLAE 05.08.2009.

    TOVARČAD

  • tahuti 05.08.2009.

    gledao sam snimak,slušao tajnika torcide ,i vjerujem mu svaku riječ. plus toga slike nelažu.bar ne te.žao mi je svih koji su tamo bili,uzmite odvjetnika-skupna tužba(koja će trajati godinama) pa šta bude-ne vjerujem pravosuđu-niti jednome. što će biti ako sutra dođu poljaci(možda su dovoljno glupi), ne želite osvetu,baš nitko?. ja bih,ali onda ništa od tužbe. nadam se da neće doći,jer nevjerujem da itko može imati apsolutnu kontrolu u splitu.ponavljam-uefa sere! boysi rade sranja godinama vani,pa i nedavno-austrija(poljska zajednička kandidatura),i netko je nekome rekao-udri! neka se sutra ori dalmatinac sam..da osjetim trnce- želim da u miru i pjesmi pobjede bili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare