To je to što me zanima!

Torcida Šangaj: Kinez navijao u Wimbledonu u majici Hajduka...

Amerikanka Sloane Stephens pobijedila je Kineskinju Yafan Wang u dva seta (6-0, 6-2), a s tribina su je budno pratili navijači, među kojima su se istaknula dva najzanimljivija...
Vidi originalni članak

Kineskinja Yafan Wang izgubila je meč u drugom kolu Wimbledona protiv Amerikanke Sloane Stephens 6-0, 6-2 pa Kinezi ovaj meč neće pamtiti po prevelikoj sreći. Ipak, navijači Hajduka će ga zapamtiti.

Naime, dvojica navijača kineske tenisačice nosila su hrvatska obilježja. Točnije, jedan od njih je nosio majicu Hajduka, dok je drugi nosio kapicu s hrvatskom šahovnicom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Danas su na rasporedu zanimljivi mečevi, a među njima je i naš predstavnik Marin Čilić koji je upravo započeo sesret s portugalskim tenisačem Joaom Sousom. Među gledateljima ovoga meča nalazi se i veliki Jose Mourinho. U parovima još igraju Petra Martić i Ivan Dodig. Martić igra s Francuskinjom Cornet protiv Kudermetove i Ostapenko, a Dodig igra s Polasekom protiv Murraya i Skupskog.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jajastiko 04.07.2019.

    Torcida osmi C...

  • lijenimartin 04.07.2019.

    ovi su definitivno pojeli previse rize :)

  • contreras 04.07.2019.

    Kaki je s loptom zna natehnicirat do deset? da ga jogurt angazira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare