To je to što me zanima!

Torcidin arsenal, BBB-i se tukli s policijom: Zatvorit će Poljud?

Disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić-Bekić imat će pune ruke posla nakon derbija Hajduka i Dinama. Navijačke skupine opet su pokazale ono ružnije lice, zbog čega klubovima slijedi kazna
Vidi originalni članak

Veliki derbi hrvatskog nogometa imao je pozamašan dekor na tribinama. Ali ne u najpozitivnijem smislu. Torcida je, naime, od samog početka utakmice između Hajduka i Dinama (0-1) počela vrijeđati Zagrepčane, upućivala prijetnje smrću, vikala zabranjene parole, pozivala na nasilje...

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Saša Pavličić-Bekić u posljednje vrijeme praktički svako kolo ima Hajduk na dnevnom redu zbog njegovih navijača. Tako bi, nakon pražnjenja sjeverne tribine za utakmicu protiv Intera, sljedeća utakmica "bilih" u Splitu protiv Istre 1961 u veljači mogla biti bez gledatelja.

No ni Dinamo se neće tako lako izvući. Fotografi Pixsella zabilježili su nerede na dijelu tribine na kojem su se nalazili Bad Blue Boysi. Palili su se transparenti, morala je reagirati i specijalna policija te pendrecima smirivati masu. Stići će kazna i u Maksimir, u to nema sumnje.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • torcida19Th50 19.12.2016.

    Hhahahha Hahaha hahahaha

  • SuskoBale 18.12.2016.

    Ovo se desava u zemlji koja je "ispunila" sve kriterije prijema u europsku demokraciju i sada "komotno moze" onima koji to isto zele diktirati uvjete. Ovo je slika i prilika mentaliteta hrvatskoh naroda, pa nisu ovi navijaci dosli iz Mozambika. Pogotovu sto je svim rvatinama milo kada se Poljudom ore ustaski poklici protiv Srba. Ali kada nema Srba oni bi se makljali sa purgerima, zato sam striktno protiv regionalne lige, neka se dalmosi i zagrepcani tuku, neka se bave sobom. Maksimir se desio jednom i daleko vam kuca.

  • d620 17.12.2016.

    hajduk nije klub. on je nekad BIO klub. sad je to legalna udruga divljaka i besposlicara kojima je zivotni cilj ciniti nerede i uzvikavati razne parole na tribini. uvijek se govorilo da hajduk mora biti narodni klub. i treba. ali ovo sad nije narodni klub. ovo je ulicarska propagandna organizacija. neznam dokad ce ovako. iskreno, neznam je li sad hajduk dovoljno dobar da bude najbolji u drugoj ligi, a svjetlosnim godinama je daleko od najboljegu prvoj. samo sto to ulica ne razumije. klub MOZE imati vlasnika ulagaca, i imati strucno vodstvo, a da i dalje bude narodni. ljudi moji jedno je kad navijaci imaju pravo glasa i kad sudjeluju u radu kluba, A SKROZ DRUGO JE KAD ONI VODE APSOLUTNO SVE VEZANO UZ KLUB. zato je hajduk ovakav kakav je. nebi se oni trebali zalit na hns i mamica, nego im zahvalit, zato sto i ovo malo para sto imaju dolazi zbog dinama u europi. da nemaju taj sitni prihod, vjerovatno bi odavno bili u 3.zupanijskoj. svaki dan klub tone sve dublje. nema vise ni pravih navijaca. ostali su samo neobjektivni "navijaci" kojima je za ovakvo stanje krivo sve i svatko, osim njih samih. danas klub nemoze biti vodjen od strane navijaca. nismo u 1930ima. da bi klub imao sansu biti uspjesan, mora imati strucno vodstvo koje zna svoj posao. nakon srne, recite mi jednog hajdukovca koji je nesto postigao. pasalic se razvija, ali to je chelseajeva zasluga a ne hajdukova, jer ovi salju mladunce po posudbama da se razviju. ovako dalje ne ide. hajduk propada, polako ali sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare